Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores per hores a Girona

La millor cura de persones grans per hores de Girona. Líders a Girona en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors per hores a Girona

  cuidado-de-personas-mayores-de-ayuda-y-asistencia

  Cuidador/a intern 24

  Som una empresa amb accés a cuidadors interns a Espanya, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, inclosos els caps de setmana i els dies festius.

  cuidadoras-de-wayalia-en-su-domicilio

  Cuidador/a per hores

  Truca'ns si necessites programar una cita amb un dels cuidadors per hores. Aquest servei es pot contractar a partir de 1 hora de dia o de nit.

  los-mejores-cuidadores-a-domicilio-en-wayalia

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Necessites un servei especialitzat per tenir cura d'un familiar? Posa't en contacte amb el nostre equip de professionals! A Wayalia, tenim una solució.

  Líders en atenció domiciliària a Wayalia

  A Wayalia som la primera empresa de cura i acompanyament domiciliari i hospitalari amb servei a domicili. Els cuidadors/es interns, externs i professionals sociosanitaris estan certificats i qualificats per brindar la millor atenció. Comptem amb oficines a tot el país i accedir-hi és tan fàcil com conèixer la seva ubicació des del següent botó.

  Les millors cuidadores per hores a Girona

  Cures per hores a Girona: flexibilitat assistencial

  Les necessitats de la nostra gent gran no sempre requereixen el suport d’una cuidadora interna a Girona. Hi ha altres modalitats que es poden adaptar de millor manera a les demandes reals de la persona gran, com per exemple, amb un cuidador/a per hores a Girona . La modalitat de cures externes és totalment flexible, ja que la família pot escollir les hores exactes que necessitarà el suport assistencial a domicili, des d’1 hora fins a les 24 hores del dia.

  Gràcies a un cuidador/a extern, la persona gran rebrà el suport de més qualitat de Girona, amb experiència i habilitats contrastades. No és tema fútil, el benestar dels nostres éssers estimats estarà a les mans del cuidador/a per hores a Girona i, per això, la seva selecció requerirà un procés amb totes les garanties com el que tenim a Wayalia. El nostre mètode de selecció se centra a trobar el cuidador/a que millor s’adapti, exclusivament, a les necessitats específiques de cada client. Et podem ajudar?

  El millor servei comença en el procés de selecció del cuidador/a

  El nostre principal objectiu és trobar el millor cuidador/a per als vostres pares. No hi ha dues persones iguals i, per tant, les exigències, necessitats i tracte no pot ser sempre el mateix. El primer pas per aconseguir-ho és conèixer al detall totes les vostres necessitats.

  D’aquesta manera podrem iniciar un procés de cerca el més personalitzada i adaptada a les demandes específiques del vostre ésser estimat. A partir d’aquí, a través dels nostres portals especialitzats i de la borsa de cuidadors/res per hores a Girona , procedim a entrevistar i validar les possibles candidates. Tots els cuidadors/es per hores a Girona passaran per una entrevista amb el nostre equip de selecció per ser entrevistades per vosaltres, les famílies. La darrera decisió sempre serà vostra.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Girona

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   El millor de confiar en Wayalia per a la cura a domicili de la nostra gent gran a Girona són totes les facilitats que ens dóna. Com a empresa líder, ofereix una contractació molt ràpida i àgil: omple el formulari i l’equip d’assessors es posaran ràpidament en contacte amb tu per oferir-te totes les modalitats assistencials disponibles i adaptades a tu. Rep un pressupost totalment personalitzant amb només un clic. Vols rebre tota la informació?

   Cuidadores a Girona

   Les millors cuidadores de Girona per a la cura dels nostres grans. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en estimulació cognitiva a gent gran.

   Les famílies de Girona adoren Wayalia

   100% Recomendable100% ProfesionalesSeriedad, compromiso, un equipo que da mucha confianza , con valores humanos, cercanos, amables, asi da gusto !!
   Guía Madridbio
   21:24 13 Mar 24
   la mejor empresa que es muy amable con las cuidadores trabajo rapido y eficaz
   Souad Iman
   10:16 06 Jun 23
   Sin lugar a dudas, este servicio ofreció todo lo que necesitabamos, un cuidado a un familiar que lo necesitaba. Pero no solo lo hizo, sino que lo hizo bien. Sin duda el servicio es tanto necesario como excelente, los trabajadores son muy amables y atentos, y además todo transmite mucha confianza y alegria. Que mas puedo pedir? Simplemente le doy las 5 estrellas, porque ese es el máximo, sin duda le daría más.
   Ivan Font
   11:10 20 Apr 23
   Estoy muy conforme con la atención que le dieron a un amigo de mi padre, han sido muy amables y lo recomiendo bastante.
   Adri
   13:46 19 Apr 23
   Muy buen lugar que ha ofrecido un servicio muy atento y óptimo para cualquier tipo de necesidad
   Gabriel
   13:37 19 Apr 23
   Muy agradecida por el excelente trato humano y profesional de Wayalia en Girona. Lo recomendamos sin duda alguna mi família y yo
   Laura Ravés González
   12:57 19 Apr 23
   Excelente servicio recomendado en todo momento son muy responsables y su atención con los clientes es excelente 🙏😎
   Pedro Rodriguez
   11:15 17 Apr 23
   Gracias por todo, mi yayo se encuentra mucho mejor, trataron muy bien a mi mamá, muy buen servicio
   ETSUMI
   11:11 17 Apr 23

   Oficines de Wayalia a Girona

   Wayalia | Cuidado de personas mayores en Girona

   Dirección: Carrer Maluquer Salvador, 30, 17002, Girona, Catalunya

   Tel.: 872027686
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-V 10 a 13h - 16 a 20:30h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000394