Cambiar idioma: CA / ES

Ajuda a domicili a Girona (SAD)

El millor servei d’ajuda domiciliària de Girona. Líders a Girona en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Servei d'ajuda a domicili a Girona (SAD)

  servicio-de-cuidadoras-internas-por-madrid

  Cuidador/a intern 24

  Un cuidador/a 24 hores, tot l'any ofereix el suport que el teu familiar necessita. L'ancià estarà supervisat a temps complet i tindrà una ajuda per suplir les necessitats bàsiques.

  servicio-de-cuidadoras-por-horas-por-madrid

  Cuidador/a per hores

  Un servei que és possible sol·licitar a partir de 1 hora. No deixis el teu familiar només a casa, deixa-ho a mans professionals dins de la llar.

  cuidados-esenciales-para-mayores-en-madrid

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Contacta amb el personal de Wayalia per buscar una solució immediata per a la cura de la gent gran. Personalitzem els serveis per a més comoditat.

  Comptem amb professionals i oficines a tot Espanya

  Tant se val l’estat actual de la persona gran, a Wayalia podem ajudar-te a ubicar un cuidador/a que s’adapti a les necessitats de cada cas. La nostra xarxa àmplia de professionals us ajudarà a entendre les necessitats de la gent gran o persones dependents per garantir el vostre benestar.

  El nostre compromís amb oferir un servei de qualitat sota la cura de personal amb vocació de servei i professionalisme. Comptem amb més de 25.000 experts al sector que cada dia ajuden milers de famílies a Espanya. Necessites trobar un professional a Girona? Descobreix totes les nostres oficines.

  El millor servei d’ajuda a domicili de Girona

  El servei d’ajuda a domicili més complet de Girona

  Avui podem dir que som l’empresa d’ajuda a domicili líder de tot Espanya, ja que ens dediquem a proporcionar serveis de qualitat amb l’ajuda dels millors professionals del sector. Ens enfoquem que cada família solucioni la seva situació actual des del moment que faci la sol·licitud. Ja són més de 10.000 famílies que confien en nosaltres!

  Les famílies que ens trien no només gaudiran d’un servei complet (lavabo, alimentació, vestimenta, mobilitat) sinó que podran tenir un cuidador/a pocs dies de contactar-nos. No es tracta d’allunyar la gent gran, sinó d’apropar-los més a la família, tot el que es faci en pro d’una vellesa digna beneficia tota la família.

  Wayalia: símbol d’honestedat, excel·lència i responsabilitat

  Com que som un extens equip de treball amb més de 25.000 professionals a gairebé tot Espanya, la nostra excel·lència comença des del nostre procés de selecció, el qual portem estrictament per assegurar-nos que tots els nostres treballadors siguin amables, servicials i disposen de l’experiència necessària.

  De qualsevol manera, si no pots continuar treballant amb el cuidador/a que se t’ha proporcionat, siguin quines siguin les circumstàncies, immediatament procedirem a substituir-lo. Només prendrà un parell de minuts concertar una entrevista amb nosaltres perquè puguem informar-te detalladament de tot allò que et podem oferir.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Girona

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   És clar que sí! En cas de tenir un pacient adult més gran que necessiti cures hospitalàries abans i després d’una operació, o potser si està superant alguna malaltia, s’ofereix aquest servei.

   No, l’assessorament forma part del servei. Si tens dubtes abans o durant un servei es pot reformular les estratègies i anar ajustant els cuidadors segons les necessitats. Això no té un cost addicional, dins del preu es contemplen aquests canvis; a més, l’objectiu és oferir un servei personalitzat de qualitat.

   Un cop ens contactes i s’afinin alguns detalls i documentació es pot començar a gaudir del servei el mateix dia. Contacta’ns i nosaltres ens encarreguem de la resta! El personal d’atenció al client està disponible des de JA!

   Cuidadores de Wayalia a Girona

   Les millors cuidadores de Girona per a la cura dels nostres grans. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treball d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Girona adoren Wayalia

   Sin lugar a dudas, este servicio ofreció todo lo que necesitabamos, un cuidado a un familiar que lo necesitaba. Pero no solo lo hizo, sino que lo hizo bien. Sin duda el servicio es tanto necesario como excelente, los trabajadores son muy amables y atentos, y además todo transmite mucha confianza y alegria. Que mas puedo pedir? Simplemente le doy las 5 estrellas, porque ese es el máximo, sin duda le daría más.
   Ivan Font
   11:10 20 Apr 23
   Estoy muy conforme con la atención que le dieron a un amigo de mi padre, han sido muy amables y lo recomiendo bastante.
   Adri
   13:46 19 Apr 23
   Muy buen lugar que ha ofrecido un servicio muy atento y óptimo para cualquier tipo de necesidad
   Gabriel
   13:37 19 Apr 23
   Muy agradecida por el excelente trato humano y profesional de Wayalia en Girona. Lo recomendamos sin duda alguna mi família y yo
   Laura Ravés González
   12:57 19 Apr 23
   Excelente servicio recomendado en todo momento son muy responsables y su atención con los clientes es excelente 🙏😎
   Pedro Rodriguez
   11:15 17 Apr 23
   Gracias por todo, mi yayo se encuentra mucho mejor, trataron muy bien a mi mamá, muy buen servicio
   ETSUMI
   11:11 17 Apr 23

   Oficines de Wayalia a Girona

   Wayalia | Cuidado de personas mayores en Girona

   Dirección: Carrer Maluquer Salvador, 30, 17002, Girona, Catalunya

   Tel.: 872027686
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-V 10 a 13h - 16 a 20:30h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000394