Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadors de gent gran a Girona

La millor cura de persones grans a domicili de Girona. Líders a Girona en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Demana informació

Ens posarem en contacte amb tú

  Cuidadors a Girona

  cuidado-de-personas-mayores-de-ayuda-y-asistencia

  Cuidador/a intern 24h

  Quan necessitis cuidadors/es interns, contacta'ns i us atendrem immediatament. A Wayalia us assignem personal qualificat les 24 hores del dia.

  ayuda-a-personas-mayores-en-su-domicilio

  Cuidador/a per hores

  El servei de cura per hores t’ajudarà quan necessitis complir amb altres responsabilitats i no puguis tenir cura del teu ésser estimat.

  cuidado-de-ancianos-internos-y-por-horas

  Ajuda a Domicili (SAD)

  A Wayalia us proporcionarem l'ajuda d'un professional sociosanitari quan ho necessiteu. Comptem amb un equip amb vocació de servei per a la cura de la persona gran.

  Servei número 1 de cura a domicili per a gent gran

  Si un dels teus éssers estimats necessita atenció extra, però no tens prou temps, pots comptar amb el nostre equip de treball conformat per més de 25.000 professionals certificats. A més d’ubicar-nos a Girona, estem a diferents parts del país i també tenim fins a 30 punts d’atenció per rebre’t personalment abans d’utilitzar el servei. Troba’n el teu des d’aquí.

  La millor cura de gent gran de Girona

  La cura dels nostres grans, la nostra raó d’ésser

  Complir anys és una cosa meravellosa. Fer-ho amb salut, en companyia i amb les millors cures per garantir el benestar dels adults grans, ho és més. Actualment, amb l’auge del consum d’Internet, que ens ajuda a tantes àrees del nostre dia a dia, és possible accedir als millors cuidadors/es de gent gran a Girona en molt poc temps.

  A Wayalia som, sens dubte, l’empresa de referència a Catalunya i això és, en part, gràcies a l’ús que fem de les noves tecnologies. Plataformes que ens permeten fugir de les pautes d’actuació de les agències tradicionals i oferir un servei de cura de gent gran a Girona de màxima qualitat . Serveis d’assistència a domicili que són més accessibles, flexibles i rigorosos.

  Com hem dit, complir anys és una cosa fantàstica, però també és cert que les incertesses de l’edat es poden tornar cada cop més freqüents. Problemes físics que, sense l’ajuda correcta, poden derivar en un descens de la independència i benestar alarmant. Com evitar-ho? Tenir la tranquil·litat que un cuidador/a de gent gran a Girona està cuidant del nostre ésser estimat és fonamental.

  Aquest cuidador/a ha de tenir les aptituds necessàries per fer correctament la seva feina. I això és el que a Wayalia ens diferencia: tenim el procés de selecció a Girona més exhaustiu. Ens impliquem molt per trobar el millor candidat/a en cada cas. Candidat/da que podreu conèixer abans de prendre una decisió. L’ajut a domicili professional i de garanties que cerques.

  Com trobar un cuidador/a de persones grans perfecte?

  No hi ha una fórmula matemàtica que garanteixi l’èxit daquest procés. Però tenir els millors ingredients sempre és de gran ajuda. I a Wayalia els tenim. El nostre equip de recursos humans compta amb molta experiència gestionant casos d’èxit (més de 4.000 famílies a tot Espanya tenen una cuidadora de persones dependents de Wayalia). I és que oferim el servei assistencial més complet i de més rigor .

  Tenim cuidadors/es per hores a Girona, professionals amb excel·lents referències (validades una a una) per assegurar-nos que, la persona que cuidarà dels vostres éssers estimats, sigui l’adequada. I també tenim personal altament qualificat i amb experiència específica al camp de la tercera edat per fer de l’ajuda a domicili un luxe accessible a tots els grans. Els millors cuidadors de gent gran a Girona són a Wayalia.

  Demana informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te la informació que necessitis. També ens pots contactar per telèfon o whatsapp, o visitarnos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Demana informació

  Ens posarem en contacte amb tú

   Preguntes freqüents a Wayalia Girona

   A continuació s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que acostumen a fer els usuaris. Fes clic a la pregunta per a veure la resposta.

   Optar per la vellesa més completa és escollir les cuidadores de gent gran a Girona de Wayalia. Si vols que t’ajudem, omple el formulari (o truca’ns al telèfon que apareix en aquesta pàgina) i en molt poc temps, ens posarem en contacte amb tu per oferir-te al millor cuidador/a de gent gran a Girona. Gràcies a Wayalia, us evitem més complicacions.

   Vols que t’ajudem?

   Cuidadores de Wayalia a Girona

   Les millors cuidadores de Girona per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils profundament seleccionats de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Más de 10 años en el sector de la dependencia.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especializada en alzheimer en sus distintos grados.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Más de 8 años de experiencia con dependientes.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especializada en estimulación cognitiva.

   Les famílies de Girona adoren a Wayalia

   100% Recomendable100% ProfesionalesSeriedad, compromiso, un equipo que da mucha confianza , con valores humanos, cercanos, amables, asi da gusto !!
   Guía Madridbio
   21:24 13 Mar 24
   la mejor empresa que es muy amable con las cuidadores trabajo rapido y eficaz
   Souad Iman
   10:16 06 Jun 23
   Sin lugar a dudas, este servicio ofreció todo lo que necesitabamos, un cuidado a un familiar que lo necesitaba. Pero no solo lo hizo, sino que lo hizo bien. Sin duda el servicio es tanto necesario como excelente, los trabajadores son muy amables y atentos, y además todo transmite mucha confianza y alegria. Que mas puedo pedir? Simplemente le doy las 5 estrellas, porque ese es el máximo, sin duda le daría más.
   Ivan Font
   11:10 20 Apr 23
   Estoy muy conforme con la atención que le dieron a un amigo de mi padre, han sido muy amables y lo recomiendo bastante.
   Adri
   13:46 19 Apr 23
   Muy buen lugar que ha ofrecido un servicio muy atento y óptimo para cualquier tipo de necesidad
   Gabriel
   13:37 19 Apr 23
   Muy agradecida por el excelente trato humano y profesional de Wayalia en Girona. Lo recomendamos sin duda alguna mi família y yo
   Laura Ravés González
   12:57 19 Apr 23
   Excelente servicio recomendado en todo momento son muy responsables y su atención con los clientes es excelente 🙏😎
   Pedro Rodriguez
   11:15 17 Apr 23
   Gracias por todo, mi yayo se encuentra mucho mejor, trataron muy bien a mi mamá, muy buen servicio
   ETSUMI
   11:11 17 Apr 23

   Oficines de Wayalia a Girona

   Wayalia | Cuidado de personas mayores en Girona

   Dirección: Carrer Maluquer Salvador, 30, 17002, Girona, Catalunya

   Tel.: 872027686
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-V 10 a 13h - 16 a 20:30h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000394