Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores per hores a Mataró

La millor cura de la gent gran per hores de Mataró. Líders a Mataró en la cura dels nostres grans

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cures per hores a Mataró

  cuidadora interna 24 sabadell

  Cuidador/a interna 24

  A Wayalia, la gent gran és la nostra principal prioritat i estem dedicats a brindar serveis d'atenció domiciliària excel·lents sense restriccions cada dia de l'any.

  cura hores

  Cuidador/a per hores

  Oferim serveis d'acompanyament domiciliari per ajudar els adults grans més vulnerables a mantenir la seva estabilitat emocional i mental durant hores.

  ajuda a domicili SAD

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Si necessiteu atenció domiciliària a Mataró, un equip competent d'atenció al pacient està llest i disposat a ajudar-vos. Contacta'ns ara mateix!

  Som el primer proveïdor d'atenció a gent gran a Mataró

  Wayalia és una empresa de confiança amb una llarga història a la indústria i una comprensió de les veritables necessitats de la gent gran. Durant anys, ens hem concentrat a trobar solucions centrades en la família i el benestar emocional del pacient, i ens hem adonat que tots dos han de tenir cura.

  No totes les famílies estan preparades per manejar una varietat de situacions i se senten malament per no trobar solucions. Fins i tot amb les millors intencions, la cura dels ancians és sovint impossible si no es compta amb les habilitats necessàries.

  Per ajudar les famílies en dificultats sense incórrer en costos significatius, Wayalia s’encarrega de trobar experts a cada camp. Comptem amb un personal considerable de professionals qualificats apassionats per ajudar altres que treballen per garantir que les persones grans envelleixin amb dignitat i romanguin a casa seva.

  Tots els factors són considerats a l’hora de cercar talent humà dins la nostra organització. Per trobar candidats qualificats, se n’examinen les referències, l’historial laboral i els currículums.

  Si voleu més detalls, si us plau completeu el formulari.

  Els millors cuidadors/es per hores a Mataró

  Per què tenir cura dels nostres grans a casa seva?

  Tenir cura dels nostres grans a casa seva és un acte d’amor i respecte per aquells que ens han cuidat durant tota la nostra vida. És una manera de tornar-los tot el que han fet per nosaltres i assegurar-nos que gaudeixin d’una vellesa digna i feliç. 

  Tenir cura dels nostres grans a casa seva els permet mantenir la seva independència i autonomia, cosa que és fonamental per al seu benestar emocional i mental. Un cuidador/a Wayalia no només s’encarrega de les tasques quotidianes, sinó que també crea un ambient de suport i companyia per al més gran. D’aquesta manera, s’estableix una relació de confiança i afecte que fa que la vida de la gent gran sigui molt més agradable. 

  En definitiva, cuidar els nostres grans a casa seva és una manera de demostrar el nostre amor i gratitud i assegurar-nos que gaudeixin d’una vellesa feliç i plena.

  A més, tots els cuidadors amb què treballem tenen un ampli procés formatiu a l’àrea sociosanitària; no podia ser altrament, ja que des de la nostra àmplia xarxa d’oficines entrevistem i validem la seva experiència i capacitats a través d’un minuciós procés de selecció.

  Importància de la cura als nostres grans

  La importància de la cura dels nostres grans no pot ser subestimada. 

  Els ancians mereixen respecte, amor i atenció, especialment en els darrers anys de vida. Els cuidadors/res que treballen amb Wayalia tenen una gran responsabilitat en tenir cura dels grans, i és una tasca que no ha de ser presa a la lleugera. 

  Els cuidadors/es han de ser pacients, comprensius i estar disposats a adaptar-se a les necessitats de la gent gran. És important que els avis se sentin còmodes i segurs a casa seva, i els cuidadors/es juguen un paper vital en fer que això passi. 

  En cuidar la nostra gent gran, estem tornant-li l’amor i la cura que ens van brindar durant tota la nostra vida. És un acte de gratitud i bondat que no només beneficia els ancians, sinó que també enriqueix les nostres pròpies vides. Tenir cura dels grans pot ser desafiant, però també és una experiència gratificant i enriquidora que ens permet aprendre i créixer com a persones.

   

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Mataró

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Fes clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   A Wayalia, els cuidadors/es han de tenir experiència prèvia en la cura de persones grans, així com comptar amb formació en cures sanitàries bàsiques. A més a més, han de tenir bones habilitats de comunicació i empatia.

   Sí, a Wayalia podem tenir en compte les seves preferències i necessitats específiques en assignar un cuidador/a familiar. Ens esforcem per trobar el millor ajustament possible per assegurar la comoditat i satisfacció de les dues parts.

   A Wayalia, establim canals de comunicació oberts i directes entre els cuidadors/es i les famílies. Podeu comunicar-vos amb el cuidador/a mitjançant trucades telefòniques, missatges de text o correu electrònic, segons la vostra preferència.

   Cuidadors professionals a Mataró

   Tenim accés a les millors cuidadores de Mataró per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Mataró adoren Wayalia

   Muy agradecidos por vuestro servicio...mi madre esta encantada con la persona que la cuida y acompaña.
   Eloisa Alvarez
   02:46 25 Apr 24
   Genial!!! Me encontraron rápidamente a la persona que necesitaba, y salió todo super bien! Muy contentos con el servicio! Nos lo explicaron todo muy bien, muy atentos siempre y ayudan a lo que te haga falta!Juan super rapido para atenderte, contestar, hacer todos los tramites,..Los rexomiendo totalmente!
   Elvira Aránega Masid
   17:45 13 Mar 24
   Una atención integral y de calidad! Muchisima calidad humana! Lo recomendamos 100%
   Zoe Fernandez
   21:05 20 Feb 24
   Después de una larga búsqueda di con esta empresa, tanto Juan como Eva supieron contestar todas mis preguntas. En mi caso estaba buscando una persona capacitada para cuidar a mi madre y con la mayor inmediatez posible. Por suerte la persona se pudo adaptar rápidamente a las necesidades de mi madre. Tanto la atención comercial como administrativa y de la profesional que fue a mi casa 100 % recomendable.
   Juan Francisco Garcia Gil
   17:13 16 Jan 24
   Increíble servicio, amables y profesionales, cuidan cada detalle al máximo, estábamos agobiados porque no encontrábamos a nadie para cuidar a nuestra abuela, y ellos nos ayudaron a ver la luz, gracias por toda vuestra ayuda, sin duda, 100% recomendable.
   Tania Maldonado
   14:39 04 Dec 23
   Excelentes profesionales y mejor aún personas,saben muy bien lo que hacen y me han ayudado en todo lo solicitado.Muy recomendables.
   Gustavo Argañaraz
   18:03 15 Nov 23
   Gracias por la gestión de personal para cuidar a nuestro padre Antonio. Sabíamos que las necesidades requerian a dos personas con flexibilidad y finalmente las hemos encontrado! Gracias de corazón
   Rapid Sevi Holdings S.L.U.
   11:01 10 Nov 23
   Excelente servicio, gracias por su labor, dedicación y esmero en cuidar a mi abuelo. Los recomiendo al 100%
   Luisana Hermoso Solórzano
   20:23 02 Nov 23
   Estoy encantado con el buen trato y el gran servicio que hemos recibido, después de tener muchos problemas con otras empresas, personal y gestión, por fin estamos tranquilos con el cuidado de mi madre. Ademas hemos conseguido que ella este a gusto en su casa recibiendo todas las atenciones que necesita. Totalmente recomendable.
   Daniel Garrido
   19:41 10 Oct 23
   Asistí a este nuevo centro en Mataro hace unos días porque necesitaba ayuda con los cuidados de mi abuela. Súper rápido han encontrado lo que necesitaba 😊 Muchas gracias al equipo, muy agradecida y contenta.
   Lorena Hernández Valle
   13:45 05 Oct 23
   Me encontraron rápidamente una persona para cuidar a un familiar que tengo recuperándose de una operación. Gracias ! Los recomiendo
   GIULIO ZAPPULLA
   15:04 21 Sep 23
   Excelente la ayuda recibida. Encantada con el servicio para cuidar a mi abuela 👵
   Cristina Vicente Velasco
   15:52 18 Sep 23
   Solicite ayude para el cuidado a domicilio de mi madre y me encontraron una cuidadora muy rápido acorde a lo que necesitábamos. Lo recomiendo!
   Victoria Pj
   15:28 18 Sep 23
   Excelente atención, me explicaron todo de una manera sencilla, seriedad, responsabilidad. La mejor elección.
   Patricia Fabrega
   15:02 18 Sep 23

   Oficines de Wayalia a Mataró

   Wayalia | Cura de Persones Grans a Mataró

   Adreça: Carrer d'Argentona, 1 08302 Mataró, Catalunya, Espanya
   Tel.: 931 672 039
   Web: Wayalia.es

   Horari: DL a DJ 9-14 i 16-19h i DV de 9 a 14h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 0900000403