Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Badalona

La millor cura de la gent gran a domicili de Badalona. Líders a Badalona en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a Badalona

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24h

  Sel·leccionem el millor personal capacitat de Badalona que sabrà respondre a les necessitats dels teus éssers estimats quan necessitin atenció completa 24/7.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Els millors professionals ubicats a Badalona acudiran a la teva ajuda les hores que necessitis.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Treballem amb un grup de professionals sociosanitaris que et brindaran suport quan necessitis acompanyament pels teus éssers estimats.

  La nostra empresa és un número respecte a la cura d'adults majors a Espanya.

  On sigui que et trobis, si ets a Espanya i necessites assistència domiciliària per als teus éssers estimats, pots confiar en nosaltres. A Wayalia t’oferim una sel·lecció dels millors treballadors sociosanitaris, certificats i altament qualificats per oferir el millor servei. Si necessites contactar amb un dels nostres empleats directament, pots trobar-nos a una de les nostres oficines, que estan distribuïdes per tot el territori nacional. Accediu a la ubicació de la vostra preferència des d’aquest enllaç.

  La millor cura de la gent gran de Badalona

  Cuidadors de gent gran a Badalona: tranquil·litat assegurada

  La vellesa dels nostres éssers estimats és una etapa irremeiable a què totes les famílies, en major o menor mesura, haurem de fer front. És per això que el projecte de Wayalia, l’ agència líder en serveis d’assistència a domicili a Badalona , és la solució que moltes famílies cerquen. A Wayalia oferim totes les alternatives a la cura de persones grans a Badalona , amb un atribut imprescindible: la flexibilitat.

  Som conscients que no hi ha dues persones iguals i que, per tant, les necessitats de la gent gran dependents variaran de forma substancial entre cada persona. Per això no ens acontentem de trobar el millor cuidador de gent gran a Badalona , ens esforcem a trobar el millor cuidador per a cada persona (que s’adapti a les seves necessitats).

  Quins serveis oferim? Abastim la totalitat de les necessitats assistencials de la gent gran. Des d’una cuidadora per hores a Badalona , que pot ajudar oferint companyia i atenció en moments puntuals, fins, si les necessitats són més acusades, una cuidadora interna a Badalona , per a les 24 hores del dia.

  En què ens pot ajudar una cuidadora a Badalona?

  Una cuidadora de gent gran a Badalona és la millor alternativa per evitar l’ingrés dels nostres éssers estimats a centres geriàtrics i tenir la tranquil·litat que estan a les millors mans.

  Un cuidador ens podrà ajudar en totes les tasques domèstiques (neteja, menjars, encàrrecs, etc.) i, sobretot, en la cura de la persona gran dependent (lavabo, control medicació, suport, etc.). Envellir a casa és la millor manera de fer-ho. Al teu entorn, sense trastocar els teus hàbits i amb una atenció personalitzada. I a Wayalia ens preocupem perquè el benestar dels ancians a Badalona sigui una prioritat.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Badalona

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Badalona fa anys que és referent en el sector. A més, comptem amb els millors professionals, que estan totalment capacitats i formats per oferir les cures que la persona gran necessita. A més, estem avalats pel Ministeri de Treball i Afers Socials i inscrits com a agència de col·locació estatal.

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Badalona ofereix totes les atencions que necessita la persona gran per poder continuar vivint a casa seva oa la dels seus fills. És l’alternativa perfecta a una residència, ja que la persona tindrà totes les atencions que necessita però sense haver d’abandonar el seu entorn.

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Badalona us permet contractar aquest tipus d’assistència només les hores que necessiteu. En alguns casos serà impredictible que l’ancià estigui acompanyat les 24 hores del dia i haurà de contractar una cuidadora interna, però en altres n’hi haurà prou que hi vagi només unes hores cada dia oa la setmana. Sempre ens adaptem a les circumstàncies de cada persona i de la família.

   Cuidadors professionals a Badalona

   Tenim accés a les millors cuidadores de Badalona per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Badalona adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficines de Wayalia a Badalona