Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Les Corts

La millor cura de la gent gran a domicili de Les Corts. Líders a Les Corts en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors de gent gran a Les Corts

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24

  Quan un dels teus éssers estimats necessiti un cuidador intern, compta amb nosaltres.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Si necessiteu una cuidadora per hores a Les Corts, poseu-vos en contacte amb nosaltres per proporcionar-vos l'ajuda d'una experta certificada.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Quan requereixis d'ajuda a domicili, el nostre personal capacitat estarà sempre disponible per ajudar-te.

  Empresa referent d'atenció hospitalària a tot Espanya

  Si necessites contractar serveis de cura a domicili, no dubtis a contactar-nos, perquè al llarg dels anys ens hem mantingut en primer lloc quan es tracta d’assistència a hospitals i domicilis. Més de 26.000 professionals sociosanitaris validats estaran allà quan ho necessitis, per oferir-te la millor qualitat de servei. A Wayalia també comptem amb oficines comercials a nombrosos racons d’Espanya per atendre’t de primera mà. Troba la teua seu més propera a través d’aquest botó.

  La millor cura de la gent gran de Les Corts

  Cuidadores de gent gran a les Corts: l’ajuda més completa

  El que és bo de Wayalia és que ens adaptem plenament a tu i a la persona gran dependent que estigui al teu càrrec. Us oferim el millor de les petites agències de barri, la proximitat, amb valor afegit d’una empresa líder a Barcelona. I no n’hi ha per menys, a Wayalia som l’agència de referència a Espanya per la nostra cobertura i el nostre mètode. Primem un procés de selecció excels per trobar, només, les millors cuidadores de gent gran de les Corts . Sabem que per falta de temps, molt sovint resulta complicat poder estar amb els nostres familiars i, davant d’aquesta falta de companyia, trobar un bon suport (evitant l’ingrés a una residència) és prioritari. A Wayalia us ho trobem ràpidament. Les millors cuidadores de gent gran a les Corts estan més a prop del que creus.

  Confia l’atenció de la teva gent gran a Wayalia. Més de 1.000 famílies a Barcelona ja ho fan i les valoracions són més que positives. El valor de l’experiència és l’atribut més important per estar tranquils amb el benestar dels nostres ancians. Si vols una cuidadora a domicili de gent gran a Les Corts , omple el formulari i el nostre equip d’assessorarà amb total proximitat.

  Amb Wayalia tindràs una cobertura total a l’ajuda a domicili a Les Corts

  Optar per Wayalia és la millor opció, i la que més tranquil·litat i confiança us generarà. Incloem un interessant “pack” de beneficis perquè la nostra assistència vagi molt més enllà d’oferir a les millors cuidadores de les Corts . Amb Wayalia podràs tenir els professionals sociosantiaris més experts des de casa teva i en menys d’un dia. Oblideu-vos de gestionar tota la paperassa que comporta la contractació d’un empleat de la llar a Barcelona, nosaltres ens encarreguem. A més, per a més tranquil·litat comptaràs amb una Assegurança de Responsabilitat Civil. L’ajuda de Wayalia comença amb cuidadora de gent gran, però va molt més enllà. No us deixarem sols i ponderem tots els nostres recursos a la vostra disposició.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Les Corts

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Les famílies s’enfronten moltes vegades al repte d’atendre els ancians alhora que compleixen amb la resta de responsabilitats que tenen a les seves vides. El servei de cura de persones grans de Wayalia Les Corts ofereix l’ajuda que necessiten perquè la persona gran pugui continuar vivint a casa seva oa la de les seves famílies, és la millor alternativa a l’ingrés en una residència.

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Les Corts està pensat tant per als ancians que viuen de forma independent a casa seva, com per als que ho fan amb les seves famílies. En molts casos n’hi haurà prou amb unes hores al dia o la setmana, mentre que en altres es farà imprescindible comptar amb assistència les 24 hores del dia.

   A Wayalia Les Corts tenim com a objectiu fer la vida més fàcil a la gent gran ia les seves famílies. Per això, tots els tràmits necessaris per contractar el servei són molt ràpids i senzills. A més, us oferim l’assessorament que necessiteu al llarg de tot el procés. Per descomptat, un cop ha conclòs la contractació seguirem estant al teu costat per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

   Cuidadors professionals a Les Corts

   Tenim accés a les millors cuidadores de Les Corts per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Les Corts adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficines de Wayalia a Les Corts

   Wayalia | Cura de gent gran a L'Eixample

   Dirección: Carrer Còrcega, 183 08036 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 777 992
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-J 8.30-13h30 y 15h00-18h30 V 09 a 14.00h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 0900000399

   Wayalia | Cura de gent gran a Sarrià

   Direcció: Carrer de Balmes, 458, 08022 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 9.30 a 14 y 16 a 19.30h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000384