Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores per hores a Lleida

La millor cura de persones grans per hores de Lleida. Líders a Lleida en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors per hores a Lleida

  cuidado-de-personas-mayores-de-ayuda-y-asistencia

  Cuidador/a intern 24

  Els millors cuidadors capacitats per proporcionar tot el que tu o els teus éssers estimats necessiten.

  cuidadoras-de-wayalia-en-su-domicilio

  Cuidador/a per hores

  Els cuidadors per hores que necessites a l'àrea de Lleida

  los-mejores-cuidadores-a-domicilio-en-wayalia

  Ajuda a Domicili (SAD)

  La millor atenció i ajuda a domicili de Lleida. Un servei de qualitat quan més ho necessitis.

  Oferim el millor en serveis per a gent gran i cures domiciliàries.

  Som la primera empresa d’atenció domiciliària, d’acompanyament i de forma interna amb servei a domicili. Cuidadors interns i externs qualificats per proporcionar les millors cures. Tenim oficines a tot el país i accedir-hi és tan fàcil com fer clic al següent botó.

  Les millors cuidadores per hores a Lleida

  Les cures a domicili més flexibles de Lleida

  Les necessitats d’una persona gran poden variar molt i també la disponibilitat de la família per poder fer-se’n càrrec, en cas que fos necessari. Per això, l’opció d’unes cures per hores a Lleida és la manera que, passi el que passi, els nostres éssers estimats tinguin el suport més complet i professional. Una cuidadora per hores a Lleida amb Wayalia serà, sense excepcions, una professional amb experiència contrastada i excel·lents referències. Suport ideal per a les hores que siguin necessàries i que una persona gran agrairà sense cap dubte.

  Una cuidadora per hores a Lleida realitzarà aquelles tasques bàsiques que, altrament, l’ancià hagués tingut molts problemes per dur a terme o, directament, no hagués pogut realitzar-les. En definitiva confiar en unes cures externes, des de 1 hora al dia fins a les 24 hores del dia, és la manera més segura de garantir la vellesa dels nostres grans.

  Una cuidadora per hores a Lleida amb Wayalia: Quins avantatges oferim?

  Amb Wayalia trobaràs les millors cuidadores per hores a Lleida i no només això, també tindràs accés a la cobertura més completa. Gestió laboral integral, substitucions, seguiment, mediació, assegurança de responsabilitat civil, etc. Tot el que puguis necessitar per tenir un servei satisfactòria ho trobaràs a Wayalia.

  Creiem que oferir-te la millor cuidadora de gent gran a Lleida és només la punta de l’iceberg, ja que tots els serveis d’ajuda a domicili han d’incloure una sèrie de complements per garantir el desenvolupament correcte del servei per a la tranquil·litat de totes les parts implicades.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Lleida

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   El millor de confiar en Wayalia per a la cura a domicili de la nostra gent gran a Lleida són totes les facilitats que ens dóna. Com a empresa líder, ofereix una contractació molt ràpida i àgil: omple el formulari i l’equip d’assessors es posaran ràpidament en contacte amb tu per oferir-te totes les modalitats assistencials disponibles i adaptades a tu. Rep tota la informació necessària en un sol clic: vols que t’ajudem?

   Cuidadores a Lleida

   Les millors cuidadores de Lleida per a la cura dels nostres grans. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en estimulació cognitiva a gent gran.

   Les famílies de Lleida adoren Wayalia

   Em van recomanar Wayaila per tenir cura del meu pare que ja té 80 anys i ha estat tot un descobriment. He pogut comprovar com la cuidadora que li han assignat treballa i tot és perfecte. Molt atenta als detalls [...]
   Jaime Bonell
   Client de Wayalia
   La meva família i jo estem molt satisfets per l'atenció rebuda, el tracte i la selecció perfecta de la cuidadora de la meva mare. La persona escollida és atenta, responsable, respectuosa, prudent i molt afectuosa. Ha estat un plaer gestionar [...]
   Conchi Santos
   Client de Wayalia
   Client de WayaliaExcel·lent experiència amb aquesta empresa. Tracte proper i servei de qualitat. Si els vostres grans necessiten ajuda Wayalia és sens dubte una bona opció per a la cura dels nostres pares. Una salutació.
   Isabel Marín
   Client de Wayalia

   Oficines de Wayalia a Lleida

   Wayalia | Cuidadors de gent gran a Lleida

   Adreça: Carrer Segrià, 40, 25006, Lleida, Catalunya

   Tel.: 973 18 38 61
   Web:

   Horari: L-V 10.00 a 13.00h - 16.00 a 20:30h y S 10.00 - 13.30h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 900000351