Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadors de gent gran a Lleida

La millor cura de persones grans a domicili de Lleida. Líders a Lleida en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Demana informació

Ens posarem en contacte amb tú

  Cuidadors a Lleida

  cuidado-de-personas-mayores-de-ayuda-y-asistencia

  Cuidador/a intern 24h

  Cuidadors interns a Lleida que t’ajudaran les 24h del dia, 7 dies a la semana.

  ayuda-a-personas-mayores-en-su-domicilio

  Cuidador/a per hores

  Cuidadors/es per hores a Lleida, per ajudar-te en el que necessitis, les hores que calguin.

  cuidado-de-ancianos-internos-y-por-horas

  Ajuda a Domicili (SAD)

  T’acompanyem a quan més ho necessitis. T'oferim un servei d'ajuda a domicili personalitzat.

  Som líders d’assitència domiciliària de qualitat a Espanya.

  A Wayalia som l’agència de refererència en atenció domiciliària, oferint serveis totalment personalitzats i de qualitat. T’oferim una sel·lecció d’entre més de 25.000 professionals sociosanitaris validats per poder oferir-te el millor servei. Wayalia disposa d’oficines comercials a la majoria de ciutats de l’Estat a disposició de totes les nostres famílies i cuidadors. Pots veure on són totes les nostres oficines fent clic aquí.

  La millor atenció per a gent gran de Lleida

  Cuidadors de persones grans a Lleida: per gaudir de la vellessa amb qualitat de vida.

  Què entenem per una bona vellessa? A Wayalia ho tenim clar: estar ben atessos, en bona compañía i rebre la millor atenció per garantir el nostre benestar. Sense un bon recolçament, aquests objectius son gairebé impossibles d’aconseguir. És normal, perquè envellir sols és un dels temors més comú i que més creix entre les persones de la tercera edat. I empitjora si hi afegim la por a deixar casa seva per ingresar a una residencia. Davant d’aquesta situació, com empresa líder en tenir cura de la gent gran a Lleida, us oferim una alternativa per evitar la soledat i l’ingrés a un centre geriàtric: rebre la millor atenció (molt més personalitzada que a una residencia) de la mà d’una cuidadora de persones grans a Lleida.

  Cuidar una persona gran no és una tasca fàcil. Fa falta molta dedicació, esforç i compromís per satisfer totes les demandes assistencials que puguin sorgir. Per això, les nostres cuidadores de gent gran a Lleida son autèntiques professionals del sector amb molts anys d’experiència. Experiència que els hi permet adaptar-se a qualsevol circumstància.

  Una cuidadora de gent gran a Lleida que s’adapta a les teves necessitats

  Ser bo en alguna cosa no vol dir ser bo en tot. És per això que a Wayalia anem més enllà a l’hora de seleccionar les cuidadores de persones grans més eficients per a cada cas. Ja sigui una cuidadora per hores o una cuidadora interna a Lleida, per a les 24 hores del dia, trobem sempre la millor candidata. Si la persona gran pateix Alzheimer, trobarem una cuidadora a Lleida que tingui una àmplia experiència, amb referències contrastades profundament en la cura d’una persona gran amb aquesta malaltia. Aquesta premissa es compleix amb qualsevol altra patologia que requereixi una atenció específica (Parkinson, demència, ELA, etc.). A Wayalia trobaràs vocació, experiència i dedicació.

  Demana informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te la informació que necessitis. També ens pots contactar per telèfon o whatsapp, o visitarnos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Demana informació

  Ens posarem en contacte amb tú

   Preguntes freqüents a Wayalia Lleida

   A continuació s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que acostumen a fer els usuaris. Fes clic a la pregunta per a veure la resposta.

   Optar per una vellesa de primera és trobar la millor cuidadora a Lleida de Wayalia. Si vols que t’ajudem, omple el formulari (o truca’ns al telèfon que apareix a aquesta pàgina) i en molt poc temps, ens posarem en contacte amb tu per oferir-te la millor cuidadora de gent gran a Lleida. Gràcies a Wayalia, us evitem més complicacions. Vols un pressupost a mida?

   Cuidadores de Wayalia a Lleida

   Les millors cuidadores de Lleida per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils profundament seleccionats de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Más de 10 años en el sector de la dependencia.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especializada en alzheimer en sus distintos grados.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Más de 8 años de experiencia con dependientes.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especializada en estimulación cognitiva.

   Les famílies de Lleida adoren a Wayalia

   Me recomendaron Wayaila para el cuidado de mi padre que ya tiene 80 años y ha sido todo un descubrimiento. He podido comprobar como la cuidadora que le han asignado trabaja y todo perfecto. Muy atenta a los detalles [...]
   Jaime Bonell
   Cliente de Wayalia
   Mi familia y yo estamos muy satisfechos por la atención recibida, el trato y la perfecta selección de la cuidadora de mi madre. La persona escogida es atenta, responsable, respetuosa, prudente y muy cariñosa. Ha sido un placer gestionar [...]
   Conchi Santos
   Cliente de Wayalia
   Excelente experiencia con esta empresa. Trato cercano y servicio de calidad. Si vuestros mayores necesitan ayuda Wayalia es sin duda una buena opción para el cuidado de nuestros padres.
   Un saludo.
   Isabel Marín
   Cliente de Wayalia

   Oficines de Wayalia a Lleida

   Wayalia | Cuidado de personas mayores en Lleida

   Dirección: Carrer Segrià, 40, 25006, Lleida, Catalunya

   Tel.: 973 18 38 61
   Web:

   Horari: L-V 10.00 a 13.00h - 16.00 a 20:30h y S 10.00 - 13.30h

   Agencia de colocación autorizada: Nº 900000351