Cambiar idioma: CA / ES

Ajuda a domicili a Lleida (SAD)

El millor servei d’ajuda domiciliària de Lleida. Líders a Lleida en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Servei d'ajuda a domicili a Lleida (SAD)

  servicio-de-cuidadoras-internas-por-madrid

  Cuidador/a intern 24

  Necessites un cuidador a domicili a algun sector de Lleida? Compta sempre amb Wayalia, som allà on ens necessitis.

  servicio-de-cuidadoras-por-horas-por-madrid

  Cuidador/a per hores

  Abans de deixar els teus éssers estimats de tercera edat a les mans de qualsevol, busca l'ajuda de professionals sociosanitaris.

  cuidados-esenciales-para-mayores-en-madrid

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Quan necessitis acompanyament o ajuda a domicili a Lleida o voltants, compta amb un professional de Wayalia

  Disposem d'oficines comercials a diverses zones d'Espanya

  El més important és mantenir la salut i la integritat dels teus éssers estimats. I a Wayalia això és possible. Els millors professionals per cuidar tots els avis i àvies espanyols que ens necessitin. A més, mantenim un tracte proper des de les nostres oficines comercials ubicades a diverses zones. Coneix les vostres ubicacions des d’aquí.

  El millor servei d´ajuda a domicili de Lleida

  Aconsegueix el teu cuidador ideal amb Wayalia

  Quan es tracta de persones de tercera edat, triar el cuidador adequat no és una decisió que calgui prendre a la lleugera. L’ideal és que tingui prou experiència, estigui qualificat i que, a més d’una gran trajectòria, sigui fàcil corroborar que brinda un tracte amable i proper amb els avis.

  Des de Wayalia som conscients de tot allò que implica ser un bon cuidador i és per això que, en primer lloc, hem optat per establir una estratègia de servei que sigui completament personalitzat i a domicili, i que inclogui tractaments de fisioteràpia, tasques diàries com l’alimentació, vestimenta, entre d’altres.

  El més important és que tot això no només es queda en paraules, ja que des de les nostres oficines ens donem a la tasca d’entrevistar els experts sociosanitaris més compromesos, que tinguin referències a la seva trajectòria per tenir plena certesa que estaran preparats per a qualsevol eventualitat.

  Què pots trobar a Wayalia?

  Centenars de famílies de Lleida avui poden corroborar la gran feina logística que duem a terme a Wayalia, ja que li donem tot el valor que mereix aquesta professió d’atenció sociosanitària.

  La nostra feina comença des de les oficines, on ens encarregarem de la paperassa necessària perquè tu només hagis de sol·licitar el nostre ajut i a més tindràs a disposició una Assegurança de Responsabilitat Civil.

  De la mateixa manera, la gestió que fem és totalment immediata perquè hagis d’esperar el menor temps possible, ja sigui que vulguis un professional per a un parell d’hores, diversos dies o per oferir-te acompanyament hospitalari.

  No deixis els teus éssers estimats de tercera edat a les mans de qualsevol. Amb el suport de Wayalia tindràs sempre compromís, excel·lència i bona atenció.

  Que la satisfacció (i la teva) comenci avui!

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació​

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Lleida

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Wayalia és una empresa que està especialitzada en la cura de la gent gran al seu propi domicili. Per oferir la millor assistència sel·leccionem per a tu els millors professionals, que brinden sempre un servei òptim.

   Oferim totes les cures i serveis que necessiten els nostres clients i les seves famílies. Es pot contractar un servei d’assistència per hores o un servei de cuidadora interna que cobreixi totes les necessitats de l’ancià o de la persona dependent.

   Wayalia a Lleida garantim totes les cures que precisen les persones majors i amb necessitats especials en la seva llar.

   Cuidadores de Wayalia a Lleida

   Les millors cuidadores de Lleida per a la cura dels nostres grans. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treball d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Lleida adoren Wayalia

   Em van recomanar Wayaila per tenir cura del meu pare que ja té 80 anys i ha estat tot un descobriment. He pogut comprovar com la cuidadora que li han assignat treballa i tot és perfecte. Molt atenta als detalls [...]
   Jaime Bonell
   Client de Wayalia
   La meva família i jo estem molt satisfets per l'atenció rebuda, el tracte i la selecció perfecta de la cuidadora de la meva mare. La persona escollida és atenta, responsable, respectuosa, prudent i molt afectuosa. Ha estat un plaer gestionar [...]
   Conchi Santos
   Client de Wayalia
   Client de WayaliaExcel·lent experiència amb aquesta empresa. Tracte proper i servei de qualitat. Si els vostres grans necessiten ajuda Wayalia és sens dubte una bona opció per a la cura dels nostres pares. Una salutació.
   Isabel Marín
   Client de Wayalia

   Oficines de Wayalia a Lleida

   Wayalia | Cura de gent gran a Lleida

   Adreça: Carrer Segrià, 40, 25006, Lleida, Catalunya

   Tel.: 973 18 38 61
   Web:

   Horari: L-V 10.00 a 13.00h - 16.00 a 20:30h y S 10.00 - 13.30h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 900000351