Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores internes a Lleida

La millor cura interina de la gent gran de Lleida. Líders a Lleida en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors interns a Lleida

  cidadora-por-horas-a-domicilio-con-wayalia

  Cuidador/a intern 24

  La millor assistència domiciliària les 24 hores del dia a qualsevol zona de Lleida i la resta d'Espanya.

  cuidadora-ayudando-a-una-anciana

  Cuidador/a per hores

  Si tens un estil de vida atrafegat i necessites cuidadors a domicili per als teus éssers estimats, contracta una cuidadora per hores, les hores que necessitis.

  cuidado-de-ancianos-internos-y-por-horas

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Tot un equip de professionals que està disposat a ajudar-te al teu domicili a qualsevol hora del dia.

  No deixis els avis de la família desatesos! Vine a Wayalia.

  La nostra empresa està dedicada a la cura i integritat d’adults grans perquè tant ells com els seus familiars puguin gaudir plenament dels seus darrers anys amb tranquil·litat i felicitat. El nostre servei i acompanyament és totalment personalitzat, així com l´atenció que brindem des de les nostres oficines. Coneix-nos des d’aquí.

  Les millors cuidadores internes de Lleida

  L´assistència total amb les cuidadores internes a Lleida

  Si volem les millors cures, i les més completes, deixa de donar-hi més voltes. Deixa de buscar entre agències tradicionals i diferents portals web ja que a Wayalia et garantim l’atenció més completa i especialitzada en persones grans a Lleida. Les millors cuidadores internes a Lleida podran oferir un servei integral amb totes les garanties i en un termini de temps reduït.

  Una cuidadora interna a Lleida donarà suport al teu ésser estimat durant les 24 hores del dia en tot allò que calgui: mobilitat, companyia, alimentació, higiene, lavabo, etc. Totes les tasques perquè el benestar dels nostres majors estiguin assegurades i amb el compromís de l’agència líder en la cura de la gent gran a Lleida. Confort, benestar i experiència de la mà de les cures internes de Wayalia. Vols rebre tota la informació necessària?

  Per què optar per una empresa especialitzada com Wayalia?

  Optar per una agència especialitzada, exclusivament, en la cura de la gent gran és una assegurança de qualitat. Actualment moltes són les empreses que ofereixen serveis de cuidadors interns a Lleida, però poques són les que només ofereixen cures a gent gran a domicili.

  Aquest grau d’especialització, que atresora Wayalia, és importantíssim per oferir un servei de màxima qualitat. I és que no és el mateix cuidador una persona gran que un nen, o el paper d’una cuidadora a domicili que el d’una netejadora. Per això, des de Wayalia destinem molt de temps, i un equip 100% focalitzat a aquest objectiu, a trobar exclusivament les millors cuidadores internes a Lleida. Professionals socionaitaris que comptin amb l’experiència, habilitats, caràcter i afinitat necessàries per realitzar un servei d’assistència a domicili a persones grans excel·lent.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Lleida

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-ss

   Wayalia és una empresa que està especialitzada en la cura de les persones grans al seu propi domicili. Treballem activament per oferir sempre un servei òptim i de la millor qualitat.

   Cuidadores de Wayalia a Lleida

   Les millors cuidadores de Lleida per a la cura dels nostres grans. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en estimulació cognitiva a gent gran.

   Les famílies de Lleida adoren Wayalia

   Em van recomanar Wayaila per tenir cura del meu pare que ja té 80 anys i ha estat tot un descobriment. He pogut comprovar com la cuidadora que li han assignat treballa i tot és perfecte. Molt atenta als detalls [...]
   Jaime Bonell
   Client de Wayalia
   La meva família i jo estem molt satisfets per l'atenció rebuda, el tracte i la selecció perfecta de la cuidadora de la meva mare. La persona escollida és atenta, responsable, respectuosa, prudent i molt afectuosa. Ha estat un plaer gestionar [...]
   Conchi Santos
   Client de Wayalia
   Client de WayaliaExcel·lent experiència amb aquesta empresa. Tracte proper i servei de qualitat. Si els vostres grans necessiten ajuda Wayalia és sens dubte una bona opció per a la cura dels nostres pares. Una salutació.
   Isabel Marín
   Client de Wayalia

   Oficines de Wayalia a Lleida

   Wayalia | Cuidadors de gent gran a Lleida

   Adreça: Carrer Segrià, 40, 25006, Lleida, Catalunya

   Tel.: 973 18 38 61
   Web:

   Horari: L-V 10.00 a 13.00h - 16.00 a 20:30h y S 10.00 - 13.30h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 900000351