Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Manresa

La millor cura de la gent gran a domicili de Manresa. Líders a Manresa en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a Manresa

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a interna 24

  Si necessites contractar cuidadors interns a Manresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  No ho pensis dues vegades si necessites ajuda per unes hores, seleccionarem cuidadors validats que podran donar-te un cop de mà.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Els nostres professionals qualificats i certificats t'ajudaran quan necessitis serveis d'acompanyament a Manresa.

  Som l'empresa preferida pels nostres cuidadors i les famílies afiliades de tota Espanya.

  Gràcies al nostre compromís amb famílies i professionals de tota Espanya, actualment els nostres afiliats ens prefereixen perquè la qualitat del nostre servei és excel·lent. A més, per garantir un tracte proper, disposem de gran varietat d’oficines comercials a diversos sectors d’Espanya. Busca la més propera a la teva localitat des del link a continuació.

  La millor cura de la gent gran de Manresa

  Cuidadores de gent gran a Manresa: una altra manera d’envellir

  Afrontar la vellesa amb totes les garanties és l’objectiu de Wayalia. Som l’empresa amb més incidència, més famílies ateses i amb més cuidadores de gent gran de Catalunya. Tota aquesta experiència acumulada, amb tants serveis d´ajuda a domicili desenvolupats amb èxit, ens permet anticipar-nos als possibles problemes que us poden anar apareixent al llarg del temps. Envellir no és fàcil, però no ha de ser una cosa negativa, mantenir certa autonomia i impulsar mesures per potenciar el benestar de la gent gran és el més convenient per evitar caure en processos depressius, que afecten directament la persona gran.

  Recórrer a un servei de cuidadores de gent gran a Manresa , és la manera d’assegurar-se que el nostre ésser estimat estarà atès per una persona amb experiència i amb vocació cap a les cures a gent gran . Confia a Wayalia perquè la possibilitat d’envellir a casa, amb el millor suport, sense la necessitat de canvis bruscos d’ambient i, sobretot, evitant la institucionalització estigui més a prop.

  El suport d’un/a cuidador/a de gent gran a Manresa: factor clau per a la vellesa

  Tant la modalitat de cuidadores per hores com la de cuidadores internes a Manresa , garanteixen un serveis bàsics que repercutiran, molt positivament, en el dia a dia de la persona gran. Establir unes pautes d’exercicis, perquè el vell no es vegi immers en un bucle de sedentarisme serà el millor per millorar el benestar, a més, amb una cuidadora de gent gran aconseguiràs que les tasques domèstiques, les tasques personals de l’adult dependent (lavabo, higiene , vestimenta, etc,), ja no siguin un problema. Com que comptaràs amb una professional sociosanitària, amb experiència reconeguda, perquè us recolzi en totes aquestes àrees. En definitiva, recórrer a un servei d’assistència a domicili de persones grans amb Wayalia serà la clau per a un futur (i present) més alegre i productiu.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Manresa

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Arriba un moment de la vida dels ancians en què moltes famílies han de dir si ingressar la persona en una residència o mantenir-la al seu entorn familiar. El servei de cura de gent gran de Wayalia Manresa pot ser l’alternativa que estan buscant. Fins i tot per a les persones que només necessiten l’ajuda d’una cuidadora unes hores al dia o a la setmana.

   El servei de cura de persones grans ofereix totes les atencions que la persona gran necessita a casa seva oa la dels seus fills. Us assisteixen en la vostra higiene diària o en la vostra alimentació i us ajuden a mantenir la vostra casa neta o fer la compra. A més, preparen activitats per estimular les seves capacitats cognitives i li donen la companyia.

   Contractar el servei de cura de persones grans de Wayalia Manresa és ràpid i senzill. Ens encarreguem de totes les gestions i resolem els dubtes que et puguin sorgir. Fins i tot si ja tens contractada una cuidadora, t’oferim el servei de gestió externa de Wayalia i ens encarreguem de tots els tràmits per regular la situació si no està contractada.

   Cuidadors professionals a Manresa

   Tenim accés a les millors cuidadores de Manresa per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Manresa adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficinas de Wayalia en Manresa

   Wayalia | Cura d gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Joan Güell, 41, 08028 Barcelona, Cataluña, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 10 a 14 y 15 a 18h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000362