Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Sant Cugat

La millor cura de la gent gran a domicili de Sant Cugat. Líders a Sant Cugat en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a Sant Cugat

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24

  On sigui que et trobis, si vius a Sant Cugat, hi ha una cuidadora interna disponible per estendre't una mà 24/7.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  No confiïs en qualsevol, un professional certificat et brindarà assistència domiciliària les hores que necessitis.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Quan necessitis una mà extra, compta amb el nostre equip de professionals que et brindaran un servei exclusiu d'acompanyament a hospitals.

  El nostre servei d'acompanyament i cura de la gent gran és número 1 a Espanya.

  Actualment Wayalia està conformat per 26.000 cuidadors validats amb àmplia experiència en acompanyament de gent gran, per la qual cosa pots estar completament segur que tindràs, en tot moment, atenció domiciliària de qualitat. Gràcies al nostre tracte proper, els nostres clients ens prefereixen. Troba’ns a les nostres oficines ubicades a diferents racons d’Espanya accedint des d’aquest link.

  La millor cura de la gent gran de Sant Cugat

  Confia en els cuidadors de gent gran a Sant Cugat

  Quan els nostres éssers estimats comencen a demanar algun tipus d’ajuda, és molt difícil trobar una solució que satisfaci tothom. I és que no és una decisió fàcil, hi ha moltes coses que s’han de valorar i, de vegades, hi ha moltes persones implicades (fills, nebots, néts, etc.). Per això trobar un servei que satisfaci a tots pot ser molt complicat. A Wayalia, agència de cuidadors de gent gran a Sant Cugat , coneixem molt bé tot això. I, mitjançant la nostra experiència, podem facilitar tots els tràmits. Trobar una cuidadora de gent gran a Sant Cugat amb Wayalia és molt més senzill del que t’imagines . Oferim serveis de cuidadors per hores, ajuda a domicili, cuidadores internes i servei a altres zones de Barcelona.

  El nostre secret és que només escollim les cuidadores que contractaríem per als nostres pares. Ni més ni menys. Ens impliquem totalment en el procés de selecció, amb un mètode totalment innovador, perquè totes les candidates que us presentem s’adeqüin a les vostres exigències. Les cures a gent gran a Sant Cugat han experimentat un abans i un després des de la irrupció de Wayalia.

  Wayalia i la tranquil·litat de les coses ben fetes

  Fer les coses tal com s’han de fer és el segell més gran de garantia possible. Trobar una cuidadora de gent gran a Sant Cugat no és una cosa que es pugui fer a la lleugera. Ni pot ni s’ha de fer. Sabem que moltes agències prometen coses que no són possibles de complir i, que si ho fan, significaria que no dediquen ni el temps, ni els recursos necessaris, per tenir un procés de selecció de la cuidadora adequat. A Wayalia creiem que trobar la persona que ajudarà i acompanyarà el vostre ésser estimat durant unes hores (amb la modalitat de cures per hores ) o durant tot el dia (amb la modalitat de cuidadores internes a Sant Cugat) és l’etapa clau de tot servei assistencial. Si vols conèixer amb més detall com funcionem, i com garantim el millor servei d’ajuda a domicili a Sant Cugat , demana’ns informació.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Sant Cugat

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Arriba un moment a la vida en què totes les persones necessiten una mica d’ajuda per ocupar-se d’algunes tasques bàsiques. El servei de cura de gent gran de Wayalia Sant Cugat està pensat per cobrir aquestes necessitats, ja sigui durant unes hores al dia oa la setmana o durant les 24 hores del dia.

   Per a moltes famílies resulta molt complicat equilibrar la feina i altres responsabilitats amb la cura de les persones grans que tenen a càrrec seu. Amb independència que convisquin amb les seves famílies o no, els avis necessiten que algú els doni aquesta ajuda. Per exemple, per a la seva neteja diària, per a la seva alimentació, per a la neteja de la llar o per fer la compra. El servei de cura de gent gran de Wayalia Sant Cugat és la solució que estan buscant.

   A més d’una cuidadora per hores o una cuidadora interna, amb Wayalia Sant Cugat pots contractar altres serveis com assistència els caps de setmana, a la nit o acompanyament a hospitals. Per descomptat, tots els tràmits per culminar la contractació són ràpids i senzills, a més, us oferim l’assessorament que necessiteu al llarg del procés.

   Cuidadors professionals a Sant Cugat

   Tenim accés a les millors cuidadores de Sant Cugat per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Sant Cugat adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficinas de Wayalia en Sant Cugat

   Wayalia | Cura d gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Joan Güell, 41, 08028 Barcelona, Cataluña, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 10 a 14 y 15 a 18h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000362