Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Terrassa

La millor cura de la gent gran a domicili de Terrassa. Líders a Terrassa en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a Terrassa

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24

  Si necessites ajuda extra a casa per cuidar els teus éssers estimats, les nostres cuidadores internes de Terrasa et podran donar un cop de mà quan ho necessitis.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Si busques un servei de cura per hores, un cuidador professional ubicat a Terrasa acudirà immediatament.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Quan necessiteu un servei d'ajuda a domicili, contacteu amb nosaltres i immediatament us proporcionarem l'ajuda d'un dels nostres professionals sociosanitaris.

  La nostracqualitat de servei ens converteix en els primers a tota Espanya.

  Comptem amb una xarxa àmplia de professionals que demostren els vostres anys d’experiència a cada servei d’atenció domiciliària que ofereixen. Sabem adaptar-nos a les teves necessitats i la dels teus éssers estimats, per la qual cosa hem disposat diverses oficines a diferents zones del país perquè puguis tenir total confiança des del primer moment. Des del següent botó podràs trobar la més propera a tu.

  La millor cura de la gent gran de Terrassa

  Cuidadors de gent gran a Terrassa: amb Wayalia, experiència garantida.

  Quan els nostres pares es fan grans, és molt comú que necessitin algun tipus dajuda extra per poder mantenir un ritme de vida saludable. Aquesta ajuda, tan necessària en alguns casos, gràcies a Wayalia és més accessible que mai. Tenim els millors cuidadors de gent gran a Terrassa . Professionals amb experiència en la cura de la gent gran a domicili, que es convertiran en el millor suport possible per als nostres grans.

  A Wayalia som l’ agència de referència a Terrassa . No ens conformem amb oferir els millors serveis d’assistència a domicili de persones grans, volem garantir-te el benestar dels teus éssers estimats amb la cobertura més gran del sector.

  Les limitacions físiques que poden tenir la gent gran poden dificultar el seu dia a dia fent que el seu benestar es vegi reduït. En aquests casos és imprescindible demanar ajut per assegurar una vellesa de qualitat. Una cuidadora de gent gran a Terrassa serà el millor acompanyament per aconseguir-ho.

  Depenent de les necessitats de la persona dependent, aquesta podrà necessitar una cuidadora interna a Terrassa, que suposarà tenir una cuidadora amb experiència, habilitats específiques i una referències excepcionals, durant les 24 hores del dia (realitzant les tasques de la llar, lavabo personal , acompanyament, etc.), o una cuidadora per hores a Terrassa. A Wayalia oferim un ampli ventall de serveis de cuidadors de gent gran, que abasten des de 1 hora al dia fins a les 24 hores. Sempre al teu costat.

  Què ofereix la cobertura de Wayalia als serveis integrals d’assistència a domicili a Terrassa?

  La tranquil·litat de les famílies és la nostra prioritat. Volem oferir els millors serveis de cures de gent gran a Terrassa i, també, la major cobertura perquè no hi hagi cap preocupació extra. Què inclou?

  • Seguiment i mediació: el nostre equip sempre estarà atent al desenvolupament del vostre servei perquè tot flueixi correctament.
  • Substitucions: en cas de necessitar una substitució de la cuidadora de gent gran a Terrassa, nosaltres ho gestionem tot. Et trobem una altra cuidadora en un espai de temps molt reduït.
  • Gestió laboral completa: sabem que gestionar tots els tràmits per a la contractació d’una cuidadora de gent gran és un problema. Per això, nosaltres ens encarreguem de tot (donar d’alta a la seguretat social, nòmines, baixes, etc.).

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Terrassa

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Terrasa compta amb anys d’experiència al sector. A més, els professionals que atenen els ancians estan formats perquè puguin oferir la millor assistència. Per descomptat, estem avalats pel Ministeri de Treball i Afers socials i també inscrits com a agència de col·locació estatal.

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Terrasa està dissenyat tant per a les persones que viuen a casa seva com per als que ho fan amb algun familiar. Encara que la persona viva amb els seus fills és possible que necessiti atencions que ells no puguin donar per falta de temps o de coneixements. Per descomptat, es pot comptar amb una cuidadora per hores o interna, depenent de les circumstàncies de cada família.

   El servei de cura de persones grans de Wayalia Terrasa està pensat per ajudar les famílies, per això, tots els tràmits que tenen a veure amb la contractació són molt senzills. A més, et donem tot l’assessorament que necessites al llarg del procés i un cop ha conclòs seguim estant a la teva disposició.

   Cuidadors professionals a Terrassa

   Tenim accés a les millors cuidadores de Terrassa per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Terrassa adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficinas de Wayalia en Terrassa

   Wayalia | Cura d gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Joan Güell, 41, 08028 Barcelona, Cataluña, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 10 a 14 y 15 a 18h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000362