Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Mataró

La millor cura de la gent gran a domicili de Mataró. Líders a Mataró en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors/es a Mataró

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24

  A Wayalia estem llestos per estendre't una mà quan necessitis cuidar un dels teus éssers estimats.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Busques ajuda per unes hores per cuidar els teus éssers estimats? Contacta amb els nostres professionals de Wayalia.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Quan necessitis serveis d'acompanyament o d'ajuda a domicili, nosaltres estarem preparats per ajudar-te.

  Empresa número 1 al sector de cura i acompanyament a domicili.

  Amb un ampli catàleg de professionals sociosanitaris, actualment comptem amb un equip de més de 25.000 integrants a diversos punts d’Espanya que oferiran a les famílies que acudeixin a nosaltres la millor de les experiències de cura o acompanyament d’adults grans. A més, oferim un primer contacte físic des de les oficines comercials distribuïdes per tot el territori nacional. Troba la més propera des del link següent.

  La millor cura de la gent gran de Mataró

  Un/a cuidador/a de gent gran a Mataró

  Ser més gran i tenir algun grau de dependència és una mica delicat. Delicat si no es prenen les decisions necessàries per superar les barreres de les pròpies limitacions físiques, principalment en la mobilitat, que dificulten, sense el suport d’una altra persona, tasques quotidianes fins aleshores senzilles. Per exemple, passejar pel centre històric de Mataró o prendre alguna cosa en un dels molts bars i restaurants que “envaeixen” la ciutat del Maresme, es pot convertir en una missió impossible. Impossibilitat estretament associada a la manca d‟un suport extern que ajudi a seguir amb el dia a dia sense interrupcions innecessàries. I com es pot solucionar aquesta situació? A Wayalia ho sabem molt bé: amb una cuidadora de gent gran a Mataró .

  Recórrer a un servei de cures de gent gran a Mataró serà la manera més fàcil de trencar amb els estereotips establerts, que empenyen la tercera edat a la marginalitat, oblit i sedentarisme. Confia en una empresa d’assistència a domicili com Wayalia per trobar les millors cuidadores a Mataró de adultos mayor dependents.

  Un/a cuidador/a per hores o un/a cuidador/a intern a Mataró?

  Saber exactament quines necessitats té el nostre ésser estimat no sempre és fàcil. Per això, deixar-se assessorar per un equip d’experts en les necessitats i cures a persones grans a Mataró és una manera molt fàcil de conèixer perfectament quines possibilitats assistencials hi ha, i quines es poden adaptar millor al nostre familiar. D’una banda, a Wayalia us oferim la modalitat de cuidadors per hores a Mataró, que us dóna la possibilitat de contractar un professional amb experiència totalment validada, les hores que siguin necessàries, perquè doni suport i ajuda a la persona gran. Aquesta opció és la més convenient si les limitacions no són molt acusades o si hi ha algun familiar que hi pot estar la resta del temps. A més, també és una gran opció començar amb un servei per hores, per acostumar la persona dependent a estar en contacte i comptar amb lajuda duna persona externa i fer que la progressió, fins i tot una cuidadora interna, sigui més escalonada. D’altra banda una cuidadora interna a Mataró és la garantia més total que el nostre ésser estimat estarà sempre ben atès, durant les 24 hores del dia. Cobertura total al millor servei de cuidadores a domicili a Mataró.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Mataró

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Molts avis i les seves famílies s’enfronten a una decisió complicada: si és millor que segueixin vivint sols o amb els seus fills o resultarà més convenient el seu ingrés en una residència. En molts casos, la primera opció serà possible si es compta amb l’ajuda que ofereix el servei de cura de persones grans de Wayalia Mataró.

   Els serveis que ofereix Wayalia a Mataró són molt amplis, però tots busquen millorar la qualitat de vida de l’ancià i que compti amb totes les atencions que necessita a casa seva oa la dels seus familiars. Potser és suficient amb unes hores a la setmana o que sigui indispensable comptar amb una cuidadora les 24 hores del dia. En qualsevol dels dos casos és essencial cobrir totes les necessitats que pugui tenir la persona relacionades amb la seva neteja, alimentació, neteja de la llar o compra setmanal. També realitzar activitats que en potenciïn la memòria o les capacitats cognitives. Wayalia Mataró cobrirà totes aquestes necessitats i més.

   Els tràmits que comporta la contractació del servei de cura de persones grans de Wayalia a Mataró són ràpids i senzills. A més, us donem tot l’assessorament que necessiteu durant tot el procés.

   Cuidadors professionals a Mataró

   Tenim accés a les millors cuidadores de Mataró per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Mataró adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficinas de Wayalia en Mataró

   Wayalia | Cura d gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Joan Güell, 41, 08028 Barcelona, Cataluña, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 10 a 14 y 15 a 18h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000362