Cambiar idioma: CA / ES

Ajuda a Domicili a Mataró

El millor servei dajuda domiciliària de Mataró. Líders a Mataró en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Servei d'ajuda domiciliària a Mataró

  Cuidador/a interna 24

  Un servei personalitzat que s'adapta a les teves necessitats i les del teu ésser estimat. Una ajuda per poder brindar tranquil·litat a la darrera etapa de la vida.

  Cuidador/a per hores

  Necessites sortir de la llar a fer diverses activitats? Contacta'ns perquè t'assignem un cuidador/a professional que se'n farà càrrec. A partir d´una hora i el temps que necessitis.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Wayalia ofereix serveis datenció domiciliària dalt nivell. La integritat i el benestar de la persona gran estan garantits pels nostres especialistes.

  La assistència de persones grans a Mataró és ja una realitat

  Podem garantir que els nostres serveis s´adapten a les necessitats de cada cas. Hem arribat a Mataró i ja sumem més professionals a la nostra xarxa que ja té més de 25.000 integrants. 

  Hem rebut elogis de tot el país per l’excel·lent atenció que brindem als ancians. Un dels nostres actius més grans és la capacitat de brindar atenció individualitzada i personalitzem els nostres serveis per satisfer les necessitats de cada pacient.

  A Wayalia s’ofereix el millor servei perquè tenim molta experiència al camp de la salut geriàtrica. La majoria de les ciutats espanyoles tenen les oficines comercials de Wayalia, accessibles des de qualsevol lloc.

  Si feu clic al botó de sota, apareixerà la llista d’oficines.

  El millor servei d´ajuda a domicili de Mataró

  A Wayalia oferim orientació als cuidadors/es de les persones grans que més necessiten protecció i duem a terme un pla d’actuació cas a cas.

  Tot i que oferim una varietat de serveis, estem oberts a modificar-los per satisfer les necessitats de qualsevol pacient. Podeu posar-vos en contacte amb l’equip assistencial, que s’ocuparà de:

  • Examinar el cas.
  • Presentar als clients cotitzacions completes i alternatives de pagament.
  • Triar els millors candidats/es per trobar el millor cuidador/a.
  • Ajustar-se als teus horaris i la dinàmica familiar.

  Omple el formulari d’aquesta pàgina per sol·licitar més informació i un assessor es posarà en contacte

  Wayalia es preocupa per unir les famílies

  Se sap que tenir un ancià a casa esdevingui temps i no tots manegen la informació correcta per poder bregar en perfecta harmonia. Per això, i amb la idea d’evitar les disputes domèstiques provocades per la manca d’experiència en la cura de la gent gran, hem creat la nostra empresa.

  Per poder envellir, estar en pau i ser feliç sense haver de trencar el nucli familiar ens hem compromès a contractar personal qualificat a totes les ciutats d’Espanya.

  Els nostres cuidadors/es s’ocupen de les necessitats dels ancians en tots els aspectes. La família que utilitza els serveis obté recursos per fer front a situacions particulars.

  La família s’involucra en aquest procés, tot i que els únics responsables dels tractaments, l’alimentació i la companyia són els cuidadors. Fer els preparatius necessaris garantirà que una persona gran que viu a casa superi aquesta etapa de la vida en perfecta harmonia en lloc de veure’l com una càrrega.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Mataró

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Fes clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Naturalment, el cuidador/a arribarà al lloc designat en els horaris establerts després que sol·liciti el servei. Ja sigui un diumenge o un dia festiu, sempre hi haurà membres del personal de servei.

   Tots els escenaris són possibles a Wayalia. Coincidim que els plans estan ben organitzats si marxes de vacances i necessites serveis.

   En realitat, les dues professions són molt diferents. La gamma de serveis d´una infermera inclou dispensar medicaments, donar tractaments i, ocasionalment, netejar. 

   Els cuidadors són aquells que participen activament en la cura dels altres i tenen coneixements d’infermeria. També desenvolupen vincles personals i emocionals amb els pacients, cosa que fa més factible la convivència i els ajuda a sentir-se menys com una càrrega.

   Cuidadors professionals a Mataró

   Tenim accés a les millors cuidadores de Mataró per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Mataró adoren Wayalia

   Excelentes profesionales y mejor aún personas,saben muy bien lo que hacen y me han ayudado en todo lo solicitado.Muy recomendables.
   Gustavo Argañaraz
   18:03 15 Nov 23
   Gracias por la gestión de personal para cuidar a nuestro padre Antonio. Sabíamos que las necesidades requerian a dos personas con flexibilidad y finalmente las hemos encontrado! Gracias de corazón
   Rapid Sevi Holdings S.L.U.
   11:01 10 Nov 23
   Excelente servicio, gracias por su labor, dedicación y esmero en cuidar a mi abuelo. Los recomiendo al 100%
   Luisana Hermoso Solórzano
   20:23 02 Nov 23
   Estoy encantado con el buen trato y el gran servicio que hemos recibido, después de tener muchos problemas con otras empresas, personal y gestión, por fin estamos tranquilos con el cuidado de mi madre. Ademas hemos conseguido que ella este a gusto en su casa recibiendo todas las atenciones que necesita. Totalmente recomendable.
   Daniel Garrido
   19:41 10 Oct 23
   Asistí a este nuevo centro en Mataro hace unos días porque necesitaba ayuda con los cuidados de mi abuela. Súper rápido han encontrado lo que necesitaba 😊 Muchas gracias al equipo, muy agradecida y contenta.
   Lorena Hernández Valle
   13:45 05 Oct 23
   Me encontraron rápidamente una persona para cuidar a un familiar que tengo recuperándose de una operación. Gracias ! Los recomiendo
   GIULIO ZAPPULLA
   15:04 21 Sep 23
   Excelente la ayuda recibida. Encantada con el servicio para cuidar a mi abuela 👵
   Cristina Vicente Velasco
   15:52 18 Sep 23
   Solicite ayude para el cuidado a domicilio de mi madre y me encontraron una cuidadora muy rápido acorde a lo que necesitábamos. Lo recomiendo!
   Victoria Pj
   15:28 18 Sep 23
   Excelente atención, me explicaron todo de una manera sencilla, seriedad, responsabilidad. La mejor elección.
   Patricia Fabrega
   15:02 18 Sep 23

   Oficines de Wayalia a Mataró

   Wayalia | Cura de Persones Grans a Mataró

   Adreça: Carrer d'Argentona, 1 08302 Mataró, Catalunya, Espanya
   Tel.: 931 672 039
   Web: Wayalia.es

   Horari: DL a DJ 9-14 i 16-19h i DV de 9 a 14h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 0900000403