Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores internes a Barcelona

La millor cura 24h de gent gran de Barcelona. Líders a Barcelona en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors interns a Barcelona

  ayuda-a-personas-mayores-en-su-domicilio

  Cuidador/a intern 24h

  Tenir cura de la gent gran amb el màxim compromís i atenció és la nostra màxima prioritat.

  cuidadora-ayudando-a-una-anciana

  Cuidador/a per hores

  Sabem que la vida pot tenir moments molt difícils. Per oferir-te tranqui·litat, trobem el cuidador/a per hores ideal per a tu.

  cuidadoras-de-wayalia-en-su-domicilio

  Ajuda a Domicili

  Sabem com de delicat és tenir cura de la gent gran. Posa't en contacte amb nosaltres si necessites un cuidador/a per que t’acompanyi.

  Som líders a Barcelona en assistència domiciliària de qualitat.

  Wayalia és una de les empreses més respectades del sector de cures sociosanitàries perquè tenim moltíssims anys d’experiència i recorregut. Proporcionem l’ajuda de cuidadors competents, professionals i qualificats per brindar els recursos necessaris a les famílies que ens necessiten. Troba l’oficina més propera a la teva ubicació i coneix-ne més.

  Les millors cuidadores internes de Barcelona

  La millor manera d’envellir? Amb Wayalia.

  Des de Wayalia som conscients que envellir, de la millor manera és un repte. Per això som una empresa que busca, mitjançant un procés molt estricte i professional, les millors cuidadores internes a Barcelona . Tenim un gran equip que es dedica, íntegrament, a vetllar perquè tot vagi correctament. Fem un seguiment continu i exhaustiu per assegurar-nos que us oferim el millor servei de cuidadores internes a Barcelona .

  Les millors cuidadores internes a Barcelona són la millor alternativa per assegurar-nos que el nostre familiar està a les millors mans. Es tracta de professionals amb experiència i amb excel·lents referències, contrastades pel nostre equip de selecció, que facilitaran el dia a dia als nostres grans.

  Les cuidadores internes a Barcelona estaran a la teva disposició les 24h del dia , ajudant en tasques de la llar, també a la neteja i higiene de la persona gran, fent el menjar, etc. Però potser, el més important que aportarà una cuidadora interna al dia a dia d’un ancià és la companyia. Un suport constant que serà molt gratificant. Adéu solitud amb els cuidadors de persones grans líders a Barcelona de Wayalia.

  Les cuidadores internes de Barcelona us ajudaran a envellir extraordinàriament

  Els millors cuidadors interns, experts en la cura de la gent gran a domicili, podran ajudar-te amb qualsevol de les funcions que necessitis. A Wayalia t’oferim un servei totalment personalitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada vell per garantir una experiència extraordinària. El nostre procés de selecció es fonamenta en la recerca de la candidata ideal, la que s’adapti a les necessitats i el perfil de cada família. La nostra missió és fomentar una manera d’envellir on predomina la vida activa, el positivisme i la companyia (ja sigui per unes hores al dia o la jornada completa).

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Barcelona

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   Una cuidadora interna està pensada per donar assistència constant a les persones que tenen qualsevol mena de dependència. Cal tant si la persona viu sola com si ho fa a l’entorn familiar, ja que en alguns moments és inviable tirar endavant sense aquest tipus de suport.

   Hi ha persones que necessiten rebre assistència cada dia de la setmana i en tot moment del dia. Per elles està pensat el servei de cuidadora interna 24/7. Oblideu-vos d’organitzar caps de setmana, festius o vacances, a Wayalia ens ocupem que comptis amb la cuidadora ideal.

   Els serveis d’una cuidadora interna poden ser l’alternativa a l’ingrés del teu ésser estimat a una residència. Podrà continuar vivint a casa oa la dels seus familiars. Per a la persona resulta molt més positiu no abandonar el seu entorn familiar ia més comptar en tot moment amb l’afecte i la companyia dels seus familiars.

   Cuidadores professionals

   Les millors cuidadores de Barcelona per tenir cura dels nostres majors. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys en el sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els seus diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys d'experiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treball d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Barcelona adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficines de Wayalia a Barcelona

   Wayalia | Cura de gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Balmes, 458, 08022 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 9.30 a 14 y 16 a 19.30h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000384