Cambiar idioma: CA / ES

Ajuda a domicili a Barcelona

El millor servei d’ajuda domiciliària de Barcelona. Líders a Barcelona en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu​

    Servei d'ajut domiciliari a Barcelona

    cuidadora-a-domicilio-atendiendo-a-una-anciana

    Cuidador/a interna 24

    Les cuidadores internes de Wayalia estan disponibles cada dia, qualsevol dia ia qualsevol hora del dia per vetllar per la salut dels teus éssers estimats.

    servicio-de-cuidadoras-por-horas

    Cuidador/a per hores

    A Barcelona comptem amb els millors cuidadors per vetllar per la teva tranquil·litat i la comoditat dels teus éssers estimats.

    servicio-de-cuidadoras-internas

    Ajuda a Domicili (SAD)

    Tenir cura al domicili d'adults grans pot ser una cosa molt delicada, per això deixa els teus familiars grans a les millors mans: les nostres.

    Compromesos des de Barcelona i arreu.

    Ja sigui que et trobis a Barcelona o a qualsevol lloc d’Espanya, només has d’apropar-te a una de les nostres 50 oficines o sol·licitar directament l’ajuda d’un dels nostres professionals i des del primer moment podràs obtenir atenció completament personalitzada i de qualitat per a tu i els teus éssers estimats d’edat avançada. Si has de confiar en algú, confia a Wayalia.

    El millor servei d´ajuda a domicili de Barcelona

    Necessites un servei d’ajuda domèstica a Barcelona?

    Recórrer a una empresa d’ajuda a domicili a Barcelona, com Wayalia, és una gran opció perquè les persones grans estiguin ateses i puguin continuar vivint a la tranquil·litat de casa seva. Hi ha moltes alternatives de serveis, que abasten totes les necessitats que puguin tenir els ancians: des de cures internes a serveis puntuals per hores. Modalitats que poden complementar, perfectament, el dia a dia de la gent gran. L’ ajuda a domicili de referència a Barcelona  és la resposta per garantir una bona vellesa als nostres éssers estimats.

    Dins aquesta àrea assistencial, hi ha nombroses empreses que ofereixen els seus serveis. Malauradament moltes d’elles, ancorades al pas i en mètodes tradicionals, no aconsegueixen respondre a les necessitats reals dels clients. Llastant la reputació del sector en conjunt. Des de Wayalia,  empresa d’ajuda a domicili a Barcelona, volem facilitar tota la gestió perquè el temps de resposta sigui el més petit possible. Les necessitats dels nostres majors, satisfetes a un clic.

    La millor ajuda a domicili a Barcelona, en un clic

    Tenir la possibilitat d’accedir a la millor ajuda a domicili de Barcelona és una gran notícia. Però que a més accedir a aquest servei sigui fàcil, àgil i ràpid és una excel·lent notícia. Wayalia compleix aquests atributs i ofereix una  assistència a domicili de màxima qualitat, amb cuidadores de persones grans amb experiència i excel·lents referències (modalitat de cuidadors/es interns o per hores a Barcelona), a través d’un procés de contractació molt senzill. Omple el formulari i el nostre equip d’assessors es posarà en contacte amb tu, de forma totalment gratuïta, i t’oferirà els serveis d’ajuda a domicili que s’adapten millor a tu. Amb Wayalia, és fàcil, segur i accessible.

    Sol·licita informació

    Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

    Sol·licita informació​

    Ens posarem en contacte amb tu

      Preguntes freqüents a Wayalia Barcelona

      Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

      Tots els serveis d´ajuda a domicili a Barcelona de Wayalia inclouen una cobertura total. Cobertura que garanteix el funcionament correcte del servei i, en cas que sigui necessari, corregir la possible incidència com més aviat millor. Què inclou aquesta cobertura? Seguiment continu, atenció mèdica 24h, gestió laboral, baixes i substitucions, etc. A Wayalia estem sempre disponibles per ajudar-te a envellir en les millors condicions.

      Wayalia és més que una agència de cura de persones grans. Amb Wayalia t’assegures una contractació sense sorpreses i amb garanties , una contractació que ja ha estat avalada per milers de famílies provinents de totes les províncies d’Espanya que ja han confiat en nosaltres.

      Els millors cuidadors de gent gran i gent gran a domicili són a Wayalia . Demana informació a través del nostre formulari de la web i t’informarem sense compromís.

      Les millors cuidadores de Barcelona

      Comptem amb les millors cuidadores de Barcelona per a la cura dels nostres majors. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per a garantir una qualitat de servei suprema.

      Conchi F.

      Conchi F.

      Aux. Infermeria

      Més de 10 anys en el sector de la dependència.

      Marta V.

      Marta V.

      Aux. Gerontologia

      Especialitzada en alzheimer en els seus diferents graus.

      Cristina M.

      Cristina M.

      Infermera

      Més de 8 anys d'experiència amb dependents.

      Sandra E.

      Sandra E.

      Treballadora Social

      Especialitzada en treball d'estimulació cognitiva.

      Les famílies de Barcelona adoren a Wayalia​

      Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
      CATERINE Perleche
      11:11 24 May 22
      Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
      Manuel Rodriguez
      10:39 24 May 22
      Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
      Pepi Muniente Rodriguez
      12:41 11 May 22
      Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
      Marc Gutiérrez Castro
      14:38 04 Jan 22
      Profesionales
      Grupo Miranda Abogados
      08:13 19 Oct 21

      Oficines de Wayalia a Barcelona

      Wayalia | Cura de gent gran a Barcelona

      Direcció: Carrer de Balmes, 458, 08022 Barcelona, Catalunya, España
      Tel.: 931 22 43 02
      Web: Wayalia.es

      Horari: L-V 9.30 a 14 y 16 a 19.30h
      Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000384