Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores per hores a Barcelona

La millor cura de persones grans per hores de Barcelona. Líders a Barcelona a cura dels nostres majors.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors per hores a Barcelona

  cuidadora-ayudando-a-una-anciana

  Cuidador/a interna 24

  Els 365 dies de l'any ens mantenim al corrent de les necessitats de les nostres famílies. Contacta'ns si necessites una cuidadora interna.

  cuidadoras-de-wayalia-en-su-domicilio

  Cuidador/a per hores

  Necessiteu ajuda amb algun familiar? Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix perquè puguem ajudar-te.

  los-mejores-cuidadores-a-domicilio-en-wayalia

  Ajuda a domicili (SAD)

  Tens un familiar gran amb dependència que necessita un servei SAD? Contacta amb nosaltres per obtenir més informació.

  El nostre compromís és amb les famílies i els cuidadors.

  Som una empresa compromesa amb molts anys d’experiència i una xarxa de 26.000 cuidadors. Cada dia cuidem els nostres clients i aportem solucions als nostres majors. Troba el teu punt més proper des d’aquí.

  Les millors cuidadores per hores a Barcelona

  Les millors cuidadores per hores de Barcelona, on trobar-les?

  A Wayalia, empresa d’assistència domiciliària, tenim la sol·lució. Comptem amb un gran equip que posa tot el vostre esforç en respondre a les vostres necessitats i, a més, seleccionem les millors cuidadores per hores i internes de Barcelona. Contractar una cuidadora per hores és la millor opció per garantir una vellesa digna als nostres grans. El suport recurrent o puntual per part d’una professional amb experiència, i referències contrastades pel nostre equip de selecció, és l’ajuda necessària per facilitar el dia a dia a la gent gran.

  Sel·leccionem els millors cuidadors de persones grans per hores de Barcelona.

  La nostra missió no es redueix a oferir les millors cuidadores per hores, volem assegurar-nos que tot va bé i, en cas que sorgeixin algun imprevistos, solucionar-los ràpidament. Engeguem un seguiment constant, a través de la nostra coordinadora de famílies, perquè no us hàgiu de preocupar per res. Contractar una cuidadora per hores amb Wayalia és la millor manera de continuar envellint amb un somriure.

  Com envellir de la millor manera? Cuidadores per hores a Barcelona.

  Tenir una cuidadora per hores és l’única manera de rebre la millor assistència de Barcelona. Una ajuda integral que, sens dubte, ens facilitarà molt el dia a dia, aportant tranquil·litat i confiança de comptar amb un gran suport. Les cuidadores per hores podran ajudar en moltes coses les nostres persones grans: higiene i neteja personal, seguiment de la medicació, realització de recàrrecs i, sobretot, companyia, essencial per garantir una vellesa saludable.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Barcelona

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   Una cuidadora interna està pensada per donar assistència constant a les persones que tenen qualsevol mena de dependència. Cal tant si la persona viu sola com si ho fa a l’entorn familiar, ja que en alguns moments és inviable tirar endavant sense aquest tipus de suport.

   Hi ha persones que necessiten rebre assistència cada dia de la setmana i en tot moment del dia. Per elles està pensat el servei de cuidadora interna 24/7. Oblideu-vos d’organitzar caps de setmana, festius o vacances, a Wayalia ens ocupem que comptis amb la cuidadora ideal.

   Els serveis d’una cuidadora interna poden ser l’alternativa a l’ingrés del teu familiar a una residència. Podrà continuar vivint a casa oa la dels seus familiars. Per a la persona resulta molt més positiu no abandonar el seu entorn familiar ia més comptar en tot moment amb l’afecte i la companyia dels seus familiars.

   Cuidadors de confiança

   Tenim accés a les millors cuidadores de Barcelona per a la cura dels nostres majors. Perfils seleccionats minuciosament i de manera presencial per a garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys en el sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els seus diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys d'experiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treball d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Barcelona adoren a Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficines de Wayalia a Barcelona

   Wayalia | Cura de gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Balmes, 458, 08022 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 9.30 a 14 y 16 a 19.30h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000384