Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Sabadell

La millor cura de la gent gran a domicili de Sabdell. Líders a Sabdell en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a Sabadell

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24

  Seleccionem els millors cuidadors interns a tota l'àrea de Sabadell per estendre't una mà quan ho necessitis.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Si estàs ubicat a la ciutat de Sabadell, truca'ns i immediatament et proporcionarem l'ajuda d'un professional validat.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Si tens gent gran que necessiti un servei d'ajuda a domicili a Sabadell, compta amb nosaltres.

  Les nostres famílies ens prefereixen perquè som número 1 a Espanya.

  Per assegurar la satisfacció de professionals i famílies que ens contacten, comptem amb un sistema ben organitzat i basat en excel·lència. El nostre llarg historial de clients i professionals ens avalen. A més ens caracteritzem per mantenir un tracte proper des del primer minut, ja que comptem amb oficines a tot el país. Troba’ns a través del següent link.

  La millor cura de la gent gran de Sabdell

  Necessites ajuda pels teus pares? Cuidadors de gent gran a Sabadell

  Si hi ha alguna cosa clara en el futur de cada persona és que, en algun moment, tots haurem de fer front a la vellesa (ja sé la pròpia o d’un familiar directe). Etapa que, a causa de les creixents limitacions del nostre cos, la dependència i la necessitat d’ajuda creixen. Aquesta ajuda no pot ser qualsevol, ja que amb ella ens juguem el nostre benestar. És en aquest punt on una empresa d’assistència a domicili com Wayalia , que defuig els estereotips de les agències tradicionals de Sabadell, és la millor solució. Tenim els millors cuidadors de gent gran a Sabadell i podem adaptar-nos a qualsevol situació, perquè la vellesa sigui una etapa en positiu.

  Confiar a Wayalia significa optar pels millors serveis assistencials a Sabadell . La nostra major virtut és que comptem amb un grandíssim equip que permet que ens puguem adaptar a les vostres necessitats. Podràs comptar amb una cuidadora interna a Sabadell per tenir la millor atenció personalitzada durant tot el dia. Sens dubte la millor garantia per a la tranquil·litat de la persona gran i també per a la família. I també podràs tenir les millors cures de la mà d’una cuidadora per hores a Sabadell . L’ajuda que necessites quan la necessites.

  Què et pot oferir una cuidadora de gent gran a Sabadell ? Companyia, realització de les tasques domèstiques i personals, com ara els menjars o la neteja, assistència i establir una rutina saludable. Entre moltes altres coses.

  Què diferencia Wayalia d’altres empreses de cuidadors a domicili a Sabadell?

  La principal diferenciació, pel que fa a altres agències, és la facilitat de contractació (omplint el formulari, nosaltres ens posarem en contacte amb tu, sense cap compromís), la qualitat del nostre procés de selecció (que garanteix trobar la millor qüidadora de persones grans a Sabadell ), la nostra flexibilitat per adaptar-nos a les necessitats que us puguin sorgir (cuidadors per hores o cuidadors interns a Sabadell, llestos per ajudar-vos). I, finalment, la nostra cobertura integral a tots els serveis de cures de gent gran a Sabadell. Ens ocupem de tot perquè tu (i la teva família), no hagis de preocupar-te de res. Prestem servei a Sabadell, Terrassa i a tot Catalunya.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Sabadell

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Molts avis necessiten una sèrie de cures per poder continuar vivint a casa seva o a les de les seves famílies. És possible que necessitin ajuda per a la seva neteja, alimentació, per fer la compra o per netejar la casa. Totes aquestes atencions són les que ofereix el servei de cura de persones grans de Wayalia Sabadell, a més de moltes altres, com a activitats per millorar la memòria i les seves capacitats cognitives o també companyia perquè no se sentin sols.

   Els serveis de Wayalia a Barcelona destaquen per oferir tot tipus de solucions per a gent gran o persones amb discapacitats al seu domicili.

   Els serveis de cura de gent gran de Wayalia Sabadell es poden contractar les hores que necessiti cada persona. En alguns casos n’hi haurà prou amb unes hores al dia oa la setmana, però en d’altres la millor opció serà comptar amb el suport d’una cuidadora interna. Si no teniu clara la millor solució per a tu, el nostre equip d’experts t’ajudarà a descobrir-la.

   Cuidadors professionals a Sabadell

   Tenim accés a les millors cuidadores de Sabadell per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Sabadell adoren Wayalia

   𝙀𝙭𝙘𝙚𝙡𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙩𝙧𝙖𝙩𝙤 𝙢𝙚 𝙨𝙞𝙚𝙣𝙩𝙤 𝙖𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙣𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙩𝙚𝙣𝙚𝙘𝙚𝙧 𝙚𝙣 𝙚𝙡 𝙚𝙦𝙪𝙞𝙥𝙤 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙚𝙨𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚𝙨 𝙜𝙧𝙖𝙘𝙞𝙖𝙨!!!
   ROSA GONZÁLEZ SERRANO
   14:54 27 Jan 24
   Experiencia muy buena, atención excelente, grandes profesionales! Recomendable 100%
   Pi GonGon
   12:34 17 Oct 23
   Un gran grupo de profesionales. Un servicio muy bueno con un trato agradable y cercano. Sus precios son muy competitivos.
   Oscar Sahun
   13:40 20 Jun 23
   Encantada con el servicio, el trato es excelente, estoy muy tranquila porque sé que mi madre está en buenas manos, muchas gracias!!!
   Tania Romanos
   18:32 05 Jun 23
   Excelente trato humano. Uno se queda tranquilo sabiendo que cuidarán de tus seres queridos con atención y cariño.
   Alex Hudtwalcker
   09:55 05 Jun 23
   Flexibilidad, cercanía y cariño son las tres palabras que definen el servicio de esta empresa a la hora de cuidar de tus seres más queridos.Gracias por el apoyo y la ayuda a la hora de cuidar a mi tía. Un abrazo
   alex briatore
   09:46 05 Jun 23
   Acudimos a Wayalia para buscar ayuda y cuidado para un familiar, y encontramos un trato humano, responsable y con ganas de ayudar desde el minuto 1. Montse, la gerente, es un encanto y súper profesional. 100% recomendable
   Itziar Rabasa Baraibar
   19:30 27 May 23
   Les conocí gracias a una amiga que estaba muy contenta con el trato humano que dieron a su padre en sus últimos años, cuando necesitaba ayuda.Me los recomendó y solo puedo tener palabras de agradecimiento por la tranquilidad de tener a mi madre en buenas manos y saber que ella se siente a gusto y confía en la chica que la cuida y le da cariño.
   Xavier López De Pablo
   20:32 03 May 23
   Me gusta mucho porque están las personas mayores en buenas manos y para hacerle compañía
   maria isabel garces gomez
   11:30 03 May 23
   Cuando mi madre enfermó, contactamos con ellos y en seguida nos asesoraron de las opciones que teníamos para el cuidado de ella en casa. Fue todo muy sencillo y rápido!! Muy recomendable!!
   Laura Garcés Gómez
   10:04 03 May 23

   Oficines de Wayalia a Sabadell

   Wayalia | Cura de gent gran a Sabadell

   Dirección: Calle Sant Quirze, 26, 08201 Sabadell, Cataluña, España
   Tel.: 934 27 00 52
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-J de 8.30 a 13:30h y 15.30 a 19h y V 8:30 a 15h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000396