Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores per hores a Sabadell

La millor cura de la gent gran per hores de Sabadell. Líders a Sabadell en la cura dels nostres grans

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cures per hores a Sabadell

  cuidadora interna 24 sabadell

  Cuidador/a interna 24

  L'equip Wayalia està format per experts cuidadors interns per garantir un suport de qualitat en tot moment.

  cura hores

  Cuidador/a per hores

  Ens encarregarem de brindar-li un gran servei de cura per hores, tant si és la primera vegada com si ja ha tingut un/a cuidador/a.

  ajuda a domicili SAD

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Un servei d'ajuda a domicili per a gent gran eficient que recolza tot el nucli familiar i el pacient durant la vellesa.

  Les nostres famílies ens prefereixen perquè som número 1 a Espanya.

  La nostra xarxa d’oficines és al vostre servei els 365 dies de l’any Amb Wayalia teniu a la vostra disposició un gran equip de professionals amb experiència i referències contrastades. També, si tens qualsevol dubte, pots trucar-nos o anar a una de les nostres oficines. Troba la teva aquí.

  Els millors cuidadors/es per hores a Sabadell

  Triar el millor servei de cura per als teus éssers estimats és triar Wayalia.

  Si estàs buscant un cuidador/a de confiança per atendre la gent gran de la família, definitivament amb el nostre equip de professionals no cal que busquis més. Hem aconseguit posicionar-nos com els millors al nostre camp, ja que utilitzem totes les eines necessàries per oferir el millor servei de cura a tot Sabadell i voltants.

  A més, tots els cuidadors amb què treballem tenen un ampli procés formatiu a l’àrea sociosanitària; no podia ser altrament, ja que des de la nostra àmplia xarxa d’oficines entrevistem i validem la seva experiència i capacitats a través d’un minuciós procés de selecció.

  Per què pots confiar plenament a Wayalia?

  Les garanties d’èxit del nostre servei són completes, ja que només confiem en aquells cuidadors a qui demanaríem tenir cura dels nostres familiars. Ja sigui que necessitis un/a cuidador/a per hores o intern, només ho has de sol·licitar prèviament. Des de la nostra empresa us oferim flexibilitat horària, qualitat de servei i substitució de professionals (en cas de baixes, incompatibilitat o vacances).

  Quantes raons necessites? Aquí et donem totes

  Com veus, a Wayalia brindem tranquil·litat en tots els aspectes:

  • Si es tracta de la cura, ens fem càrrec de totes les tasques rutinàries que necessitin els teus éssers estimats (vestimenta, alimentació balancejada, rehabilitació, etc.).
  • Si es tracta de la tranquillitat de la família, què millor que tenir un cuidador/a professional les hores necessàries i des de la comoditat de casa seva?

  Indubtablement, a Wayalia oferim garantia de qualitat, i això inclou contractació immediata, sense paperassa (nosaltres ens encarreguem de tot), Assegurança de Responsabilitat Civil i seguiment del servei, des que inicia fins que finalitza.

  A més, també comptem amb personal qualificat per fer-se càrrec de pacients amb Parkinson o Alzheimer.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Sabadell

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Fes clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Les persones grans requereixen cures especials, ja sigui en alimentació, lavabo personal, acompanyament a visites mèdiques i/o teràpies, o subministrament de medicaments. Molts cops aquests no compten amb fills o familiars que els acompanyin, en conseqüència la millor alternativa és contractar els serveis de Wayalia.

   A qualsevol ciutat d´Espanya és possible contractar els serveis de cuidador/a 24 h, assistents per hores interns. Els preus i les tarifes són les mateixes a totes les ciutats i l’assessorament és continu.

   Els cuidadors/es interns viuen dins de les llars, i executen desenes de funcions diàries que no poden fer els ancians per si sol. En canvi, els cuidadors/es 24 h tenen altres responsabilitats i més que tot es fan servir per a persones que pateixen malalties neurològiques o cròniques.

   Cuidadors professionals a Sabadell

   Tenim accés a les millors cuidadores de Sabadell per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Sabadell adoren Wayalia

   Experiencia muy buena, atención excelente, grandes profesionales! Recomendable 100%
   Pi GonGon
   12:34 17 Oct 23
   Un gran grupo de profesionales. Un servicio muy bueno con un trato agradable y cercano. Sus precios son muy competitivos.
   Oscar Sahun
   13:40 20 Jun 23
   Encantada con el servicio, el trato es excelente, estoy muy tranquila porque sé que mi madre está en buenas manos, muchas gracias!!!
   Tania Romanos
   18:32 05 Jun 23
   Excelente trato humano. Uno se queda tranquilo sabiendo que cuidarán de tus seres queridos con atención y cariño.
   Alex Hudtwalcker
   09:55 05 Jun 23
   Flexibilidad, cercanía y cariño son las tres palabras que definen el servicio de esta empresa a la hora de cuidar de tus seres más queridos.Gracias por el apoyo y la ayuda a la hora de cuidar a mi tía. Un abrazo
   alex briatore
   09:46 05 Jun 23
   Acudimos a Wayalia para buscar ayuda y cuidado para un familiar, y encontramos un trato humano, responsable y con ganas de ayudar desde el minuto 1. Montse, la gerente, es un encanto y súper profesional. 100% recomendable
   Itziar Rabasa Baraibar
   19:30 27 May 23
   Les conocí gracias a una amiga que estaba muy contenta con el trato humano que dieron a su padre en sus últimos años, cuando necesitaba ayuda.Me los recomendó y solo puedo tener palabras de agradecimiento por la tranquilidad de tener a mi madre en buenas manos y saber que ella se siente a gusto y confía en la chica que la cuida y le da cariño.
   Xavier López De Pablo
   20:32 03 May 23
   Me gusta mucho porque están las personas mayores en buenas manos y para hacerle compañía
   maria isabel garces gomez
   11:30 03 May 23
   Cuando mi madre enfermó, contactamos con ellos y en seguida nos asesoraron de las opciones que teníamos para el cuidado de ella en casa. Fue todo muy sencillo y rápido!! Muy recomendable!!
   Laura Garcés Gómez
   10:04 03 May 23

   Oficines de Wayalia a Sabadell

   Wayalia | Cura de gent gran a Sabadell

   Dirección: Calle Sant Quirze, 26, 08201 Sabadell, Cataluña, España
   Tel.: 934 27 00 52
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-J de 8.30 a 13:30h y 15.30 a 19h y V 8:30 a 15h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000396