Cambiar idioma: CA / ES

Ajuda a Domicili a Sabadell

El millor servei dajuda domiciliària de Sabadell. Líders a Sabadell en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Servei d'ajut domiciliari a Sabadell

  Cuidador/a interna 24

  En tot moment podeu comptar amb l'ajuda d'un/a cuidador/a intern/a de Sabadell.

  Cuidador/a per hores

  Busques un cuidador/a per hores? A Wayalia tenim els millors professionals.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Som un gran equip de professionals especialitzats en atenció sociosanitària de qualitat. Brindem el millor servei d'ajuda a domicili.

  Comptem amb oficines d'atenció personalitzada a tot el territori espanyol

  Des de Wayalia podràs trobar gran varietat d’opcions segons les teves necessitats i les del teu familiar gran. Comptem amb oficines comercials per brindar-te la millor atenció propera i personalitzada. Per això, quan preguntis si Wayalia és la millor opció, no ho pensis perquè no et decebràs.

  El millor servei d´ajuda a domicili de Sabadell

  Els professionals d’atenció sociosanitària i domiciliària més preparats de Sabadell

  Les persones grans han de ser valorades i se’ls ha de garantir el màxim benestar i qualitat de vida possible. Els cuidadors de Wayalia que seleccionem a Sabadell tenen molts anys d’experiència treballant amb gent gran i adults dependents, per la qual cosa podran entendre perfectament cada necessitat i proporcionar una atenció acurada i de més qualitat.

  Només seleccionem candidats que compleixin els requisits per ser part de l’equip de treball de Wayalia, així comptem amb més de 25.000 professionals experts perfectament preparats perquè puguis estar segur que tindràs un cuidador/a disponible sempre que ho necessitis.

  Això, entre altres coses, és allò que ens diferencia d’altres empreses del sector sociosanitari. A Wayalia no ens limitem que cada professional compleixi els requisits establerts; anem molt més enllà i dia a dia ens esforcem per aconseguir la millor experiència de servei.

  L´experiència, les referències i les habilitats estan garantides

  Proporcionar un servei que generi veritable confiança no té preu i, malgrat tot, malgrat ser una empresa referent a tot Espanya, comptem amb el pla més accessible de tots.

  Des de Wayalia considerem que envellir feliç, tranquil i confiat ha de ser un dret per a tots els adults grans. Per això ens esforcem perquè això sigui possible i puguin tenir el que necessitin, ja sigui cura contínua o per hores. Qualsevol que siguin les necessitats que es presentin, els nostres professionals estaran preparats per a qualsevol eventualitat.

  Des d’establir dietes balancejades, activitats psicomotrius i altres tasques domèstiques, el nostre servei d’ajuda domiciliària farà que tot sigui més senzill.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Sabadell

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Fes clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   El servei d’ajuda a domicili atén les necessitats reals dels adults grans. A més, disposen de cuidadores les 24 hores, per dies o per hores. Un equip capacitat de professionals amb una disposició excel·lent formen part d’una empresa amb molts anys d’experiència.

   A qualsevol lloc d’Espanya que et trobis pots contactar-nos a través del formulari que es troba a aquesta pàgina. Només heu d’omplir amb les vostres dades actualitzades i en minuts el personal us contactarà.

   Els serveis de Wayalia són molt diferents dels de les residències. En primer lloc, perquè els ancians no s’aparten del seu domicili i passen la vellesa en tranquil·litat. A més, es crea un vincle proper entre la cuidadora i la persona gran que ajuda de manera potencial a la seva estabilitat emocional i mental

   Cuidadors professionals a Sabadell

   Tenim accés a les millors cuidadores de Sabadell per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Sabadell adoren Wayalia

   𝙀𝙭𝙘𝙚𝙡𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙩𝙧𝙖𝙩𝙤 𝙢𝙚 𝙨𝙞𝙚𝙣𝙩𝙤 𝙖𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙣𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙩𝙚𝙣𝙚𝙘𝙚𝙧 𝙚𝙣 𝙚𝙡 𝙚𝙦𝙪𝙞𝙥𝙤 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙚𝙨𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚𝙨 𝙜𝙧𝙖𝙘𝙞𝙖𝙨!!!
   ROSA GONZÁLEZ SERRANO
   14:54 27 Jan 24
   Experiencia muy buena, atención excelente, grandes profesionales! Recomendable 100%
   Pi GonGon
   12:34 17 Oct 23
   Un gran grupo de profesionales. Un servicio muy bueno con un trato agradable y cercano. Sus precios son muy competitivos.
   Oscar Sahun
   13:40 20 Jun 23
   Encantada con el servicio, el trato es excelente, estoy muy tranquila porque sé que mi madre está en buenas manos, muchas gracias!!!
   Tania Romanos
   18:32 05 Jun 23
   Excelente trato humano. Uno se queda tranquilo sabiendo que cuidarán de tus seres queridos con atención y cariño.
   Alex Hudtwalcker
   09:55 05 Jun 23
   Flexibilidad, cercanía y cariño son las tres palabras que definen el servicio de esta empresa a la hora de cuidar de tus seres más queridos.Gracias por el apoyo y la ayuda a la hora de cuidar a mi tía. Un abrazo
   alex briatore
   09:46 05 Jun 23
   Acudimos a Wayalia para buscar ayuda y cuidado para un familiar, y encontramos un trato humano, responsable y con ganas de ayudar desde el minuto 1. Montse, la gerente, es un encanto y súper profesional. 100% recomendable
   Itziar Rabasa Baraibar
   19:30 27 May 23
   Les conocí gracias a una amiga que estaba muy contenta con el trato humano que dieron a su padre en sus últimos años, cuando necesitaba ayuda.Me los recomendó y solo puedo tener palabras de agradecimiento por la tranquilidad de tener a mi madre en buenas manos y saber que ella se siente a gusto y confía en la chica que la cuida y le da cariño.
   Xavier López De Pablo
   20:32 03 May 23
   Me gusta mucho porque están las personas mayores en buenas manos y para hacerle compañía
   maria isabel garces gomez
   11:30 03 May 23
   Cuando mi madre enfermó, contactamos con ellos y en seguida nos asesoraron de las opciones que teníamos para el cuidado de ella en casa. Fue todo muy sencillo y rápido!! Muy recomendable!!
   Laura Garcés Gómez
   10:04 03 May 23

   Oficines de Wayalia a Sabadell

   Wayalia | Cura de gent gran a Sabadell

   Dirección: Calle Sant Quirze, 26, 08201 Sabadell, Cataluña, España
   Tel.: 934 27 00 52
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-J de 8.30 a 13:30h y 15.30 a 19h y V 8:30 a 15h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000396