Cambiar idioma: CA / ES

Cuidadores internes a Sabadell

La millor cura 24h de gent gran de Sabadell. Líders a Sabadell en assistència a domicili.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cures internes a Sabadell

  Cuidador/a interna 24

  Quan sigui i on sigui que ho necessitis, tenim cuidadors/es interns per cobrir les 24 hores del dia per tenir cura de persones grans i adults dependents.

  Cuidador/a per hores

  A Sabadell tenim un cuidador/a per hores preparat per ajudar-te. Un servei creat per donar suport a la família.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  El nostre personal sociosanitari està capacitat per satisfer qualsevol necessitat de servei d'ajut a domicili.

  Les nostres famílies ens prefereixen perquè som número 1 a Espanya.

  Els clients de Wayalia compten sempre amb el suport i el seguiment del nostre equip perquè comptem amb més de 25.000 professionals dedicats a la cura d’adults grans i dependents, a més d’una àmplia xarxa d’oficines d’atenció al client. Són molts anys d?experiència els que ens converteixen en la millor opció de cura a domicili a Espanya. Ja saps on som? Fes clic aquí.

  Els millors cuidadors/es interns a Sabadell

  El nostre compromís és amb el benestar de la gent gran i adults dependents a Espanya.

  T’oferim una solució per a tu i els teus éssers estimats basats en allò que millor sabem fer: brindar atenció sociosanitària a domicili. Quan es tracta de proporcionar cures a persones grans a Sabadell sabem que la qualitat és el més important i no s’ha de veure compromesa per res. Per això, els cuidadors/es i el suport que oferim a través dels nostres serveis d’atenció són excel·lents.

  Amb Wayalia tindràs un/a cuidador/a a Sabadell que s’implicarà tant en la cura dels teus grans que ho sentiràs un més de la teva família. Et donarà el suport que necessitis i entendrà i satisfarà les necessitats bàsiques dels qui més vols perquè se sentin segurs i ben atesos; una cosa que és de vital importància quan es tracta de persones grans o adults dependents.

  El nostre projecte d’atenció és innovador i ofereix respostes immediates, comptem amb la tecnologia i la formació necessàries, per la qual cosa podem oferir respostes en qüestió de minuts. Absolutament, tots els nostres esforços estaran sempre dirigits cap a un mateix objectiu: millorar la qualitat de vida de la gent gran.

  Oferim atenció sociosanitària personalitzada ia domicili les 24 hores del dia pels teus éssers estimats

  Per nosaltres el més important és brindar suport flexible a la gent gran i/o adults dependents, especialment si necessiten acompanyament durant les seves activitats de la vida diària com alimentar-se, vestir-se, caminar, etc. o si presenten psicopatologies que requereixen cures especials.

  Per a qualsevol cas tenim un professional capacitat que hem entrevistat prèviament i que compta amb les referències suficients perquè puguis sentir-te tranquil en contractar-ho.

  Necessites alguna cosa més? Només ens has d’escriure i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Sabadell

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Fes clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Les persones grans requereixen cures especials, ja sigui en alimentació, lavabo personal, acompanyament a visites mèdiques i/o teràpies, o subministrament de medicaments. Molts cops aquests no compten amb fills o familiars que els acompanyin, en conseqüència la millor alternativa és contractar els serveis de Wayalia.

   A qualsevol ciutat d´Espanya és possible contractar els serveis de cuidador/a 24 h, assistents per hores interns. Els preus i les tarifes són les mateixes a totes les ciutats i l’assessorament és continu.

   Els cuidadors/es interns viuen dins de les llars, i executen desenes de funcions diàries que no poden fer els ancians per si sol. En canvi, els cuidadors/es 24 h tenen altres responsabilitats i més que tot es fan servir per a persones que pateixen malalties neurològiques o cròniques.

   Cuidadors professionals a Sabadell

   Tenim accés a les millors cuidadores de Sabadell per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Sabadell adoren Wayalia

   𝙀𝙭𝙘𝙚𝙡𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙩𝙧𝙖𝙩𝙤 𝙢𝙚 𝙨𝙞𝙚𝙣𝙩𝙤 𝙖𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙣𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙩𝙚𝙣𝙚𝙘𝙚𝙧 𝙚𝙣 𝙚𝙡 𝙚𝙦𝙪𝙞𝙥𝙤 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙚𝙨𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚𝙨 𝙜𝙧𝙖𝙘𝙞𝙖𝙨!!!
   ROSA GONZÁLEZ SERRANO
   14:54 27 Jan 24
   Experiencia muy buena, atención excelente, grandes profesionales! Recomendable 100%
   Pi GonGon
   12:34 17 Oct 23
   Un gran grupo de profesionales. Un servicio muy bueno con un trato agradable y cercano. Sus precios son muy competitivos.
   Oscar Sahun
   13:40 20 Jun 23
   Encantada con el servicio, el trato es excelente, estoy muy tranquila porque sé que mi madre está en buenas manos, muchas gracias!!!
   Tania Romanos
   18:32 05 Jun 23
   Excelente trato humano. Uno se queda tranquilo sabiendo que cuidarán de tus seres queridos con atención y cariño.
   Alex Hudtwalcker
   09:55 05 Jun 23
   Flexibilidad, cercanía y cariño son las tres palabras que definen el servicio de esta empresa a la hora de cuidar de tus seres más queridos.Gracias por el apoyo y la ayuda a la hora de cuidar a mi tía. Un abrazo
   alex briatore
   09:46 05 Jun 23
   Acudimos a Wayalia para buscar ayuda y cuidado para un familiar, y encontramos un trato humano, responsable y con ganas de ayudar desde el minuto 1. Montse, la gerente, es un encanto y súper profesional. 100% recomendable
   Itziar Rabasa Baraibar
   19:30 27 May 23
   Les conocí gracias a una amiga que estaba muy contenta con el trato humano que dieron a su padre en sus últimos años, cuando necesitaba ayuda.Me los recomendó y solo puedo tener palabras de agradecimiento por la tranquilidad de tener a mi madre en buenas manos y saber que ella se siente a gusto y confía en la chica que la cuida y le da cariño.
   Xavier López De Pablo
   20:32 03 May 23
   Me gusta mucho porque están las personas mayores en buenas manos y para hacerle compañía
   maria isabel garces gomez
   11:30 03 May 23
   Cuando mi madre enfermó, contactamos con ellos y en seguida nos asesoraron de las opciones que teníamos para el cuidado de ella en casa. Fue todo muy sencillo y rápido!! Muy recomendable!!
   Laura Garcés Gómez
   10:04 03 May 23

   Oficines de Wayalia a Sabadell

   Wayalia | Cura de gent gran a Sabadell

   Dirección: Calle Sant Quirze, 26, 08201 Sabadell, Cataluña, España
   Tel.: 934 27 00 52
   Web: Wayalia.es

   Horario: L-J de 8.30 a 13:30h y 15.30 a 19h y V 8:30 a 15h
   Agencia de colocación autorizada: Nº 0900000396