Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a l'Eixample

La millor cura de la gent gran a domicili de l'Eixample. Líders a l'Eixample en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a l'Eixample

  Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

  Número 1 a brindar-te el millor servei domiciliari

  Wayalia és número 1 a Espanya gràcies al fet que som experts a cuidar i donar seguiment a adults grans en diferents racons del país, ja sigui a cases o hospitals. Cada dia volem assegurar-nos de donar el millor i la nostra borsa d’experts validats són el nostre suport de qualitat i exclusivitat. Si vols contactar-nos a través d’una de les nostres oficines, pots trobar-nos als nostres més de 50 punts de contacte; troba el més proper a la teva localitat des de l’enllaç següent.

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a interna 24

  Compta amb nosaltres si un dels teus éssers estimats requereix l'ajuda d'un cuidador intern ubicat a l'Eixample.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Quan necessitis prendre't un descans o absentar-te durant unes hores, busquem per a tu cuidadores expertes de l'Eixample que estaran esperant la teva trucada.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  Els nostres professionals sociosanitaris et trauran de qualsevol compromís quan necessitis acompanyament a hospitals a la zona de l'Eixample.

  La millor cura de la gent gran de l'Eixample

  Cuidadors/es de gent gran a l’Eixample

  Necessites una cuidadora de gent gran a l’Eixample de manera urgent? No li donis més voltes, Wayalia és la solució que estàs buscant. I és que davant d’aquesta disjuntiva, la necessitat d’un ésser estimat en situació de dependència, els nervis, l’estrès i els dubtes són molt freqüents. No n’hi ha per menys, estem parlant de la salut d’un familiar, tema en què no es pot improvisar. Per això no te la juguis i opta per Wayalia. Som l’empresa amb més presència a Barcelona i assegurem la contractació d’una cuidadora de gent gran a l’Eixample més veloç i, alhora, més rigorosa. Només us presentarem a les candidates més aptes, amb experiència i vocació acreditada. Cuidar una anciana dependent no és una tasca fàcil i no tothom està preparat, per això, ens esforcem molt per trobar el cuidador ideal per a cada família.

  Si necessites una cuidadora per hores o una cuidadora les 24 hores del dia , a Wayalia trobaràs les millors alternatives. Envellir dignament és una obligació a la qual a Wayalia ens hem proposat donar cabuda a la societat actual. Vols més informació?

  El millor suport en la cura de la gent gran a l’Eixample

  Contractar una cuidadora amb l’ajuda de Wayalia comporta molts avantatges que convé tenir molt presents. Ja que a diferència de les agències tradicionals de l’Eixample, el nostre ajut a domicili va molt més enllà de presentar-vos a la millor candidata per a la cura dels vostres familiars, ens comprometem a molt més:

  • Fem un seguiment complet del servei. Ja sigui la modalitat per hores o la modalitat de cuidadora interna, farem un seguiment exhaustiu per assegurar-nos que tot va correctament.
  • Mediació: en cas de qualsevol imprevist, intercedirem per solucionar-ho com més aviat millor.
  • Si per qualsevol motiu necessiteu un canvi de cuidadora (ja sigui per vacances, baixa mèdica o acomiadament), nosaltres ens encarreguem de fer la substitució.
  • Oblida’t de la paperassa. La gestió laboral és cosa nostra: fem el contracte, la nòmina mensual, donem d’alta o de baixa a la Seguretat Social, etc.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia l’Eixample

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Atendre una persona gran amb dependència pot resultar esgotador. Per ajudar-te us oferim el servei d’assistència domiciliària Wayalia l’Eixample. Sel·leccionem les millors cuidadores perquè els teus éssers estimats no els falti de res. Tant se val si viuen acompanyats o sols, ens encarregarem de cobrir totes les seves necessitats sense que hagis de preocupar-te per res.

   Per satisfer totes les necessitats oferim Wayalia l’Eixample, un servei d’assistència complet per a la cura de persones grans. Aquestes són les opcions que posem a la teva disposició:

   • Cuidadora interna 24 hores . Servei permanent i continuat per a dies seleccionats de la setmana.
   • Cuidadora per hores . Per a casos puntuals que requereixin atenció durant uns dies.
   • Ajuda a domicili (SAD) . Atenció i companyia per a la gent gran durant el temps que necessitis.
   • Infermera a domicili . Per als més grans que necessiten cures mèdiques i administració de medicaments.

   Hi ha diverses raons per triar la cura de persones grans que oferim a Wayalia l’Eixample. Una és que està avalada pel Ministeri de Treball i Afers Socials, per la qual cosa el nostre servei està garantit. A més, disposem d’una àmplia gamma de serveis, seleccionem amb cura els cuidadors, tenim la millor relació qualitat preu i disposem d’un departament d’atenció al client disposat a escoltar-te i aportar-te les solucions que necessites per a l’atenció als teus éssers estimats.

    

   Cuidadors professionals a l’Eixample

   Tenim accés a les millors cuidadores de Barcelona per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils seleccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de l'Eixample adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficines de Wayalia a l'Eixample

   Wayalia | Cura de gent gran a Barcelona

   Direcció: Carrer de Balmes, 458, 08022 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 9.30 a 14 y 16 a 19.30h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000384

   Contacta con tu oficina Wayalia más cercana

   Contacta con tu oficina Wayalia más cercana