Cambiar idioma: CA / ES

Cura de persones grans a Horta - Guinardó

La millor cura de la gent gran a domicili de Horta - Guinardó. Líders a Horta - Guinardó en assistència domiciliària.

0 Mil
Famílies
0 Mil
Cuidadors
0
Ciutats

Sol·licita informació

Ens posarem en contacte amb tu

  Cuidadors a Horta - Guinardó

  Health visitor and a senior woman during home visit. Unrecognizable nurse giving woman shoulder massage.

  Cuidador/a intern 24h

  No dubteu a acudir a nosaltres quan necessiteu l'ajuda d'un cuidador intern, us atendrem tot el dia, cada dia.

  Health visitor and a senior woman with tablet during home visit. A nurse talking to an elderly woman.

  Cuidador/a per hores

  Compteu amb nosaltres quan necessiteu l'ajuda d'un cuidador professional a d'Horta Guinardo.

  Health visitor and a senior woman during home visit. A nurse and an elderly woman sitting at the table.

  Ajuda a Domicili (SAD)

  No ho pensis dues vegades quan necessitis contractar qualsevol dels nostres experts en serveis d'ajuda a domicili.

  A Wayalia ens dediquem de ple a cura a domicili a tot Espanya.

  A Wayalia ens caracteritza el tracte proper, exclusiu i personalitzat, per això som l’empresa número u en assistència i cura a domicili. Comptem amb una xarxa extensa de professionals que ens permeten i permeten ser els millors cada dia. Troba’ns a una de les nostres oficines comercials a través del següent enllaç.

  La millor cura de la gent gran de Horta - Guinardó

  Per què optar per cuidadors de gent gran a Horta – Guinardó?

  Evitar l’ingrés en una residència és una cosa que, quan sigui possible i les limitacions de la persona gran no siguin gaire acusades, pot ser molt beneficiós. Hi ha la falsa percepció de creure que l’atenció que rebrà una persona gran internada en un centre geriàtric serà molt superior a la que es pot tenir a casa, però això amb Wayalia no és així. Som conscients de les dificultats a què han de fer front la família quan es presenta una situació d’aquest tipus, per això, oferir conèixer tots els avantatges d’una correcta ajuda a domicili a Horta – Guinardó serà molt útil.

  Amb una cuidadora de gent gran a Horta – Guinardó , titulada, amb experiència i moltíssima vocació, aconseguiràs una atenció molt més personalitzada i continuada que en una residència. Una cuidadora de gent gran podrà gestionar totes les tasques de la llar i posar especial atenció en la neteja i preparació personal per a què el nostre familiar estigui de la millor manera. I no només això, t’estalviaràs molts diners, ja que la institucionalització d’un ancià és una cosa que resulta molt costosa.

  Evita la solitud amb una cuidadora de gent gran a Horta – Guinardó

  Un dels principals mals de la vellesa és la solitud. Cosa que va molt més enllà de ser merament testimonial, i no és per menys, es tracta d’una situació cada cop més present a Espanya i que repercuteix directament en la salut i el benestar de la persona dependent. Garantir que el nostre ésser estimat estarà en companyia les hores que siguin necessàries (de forma puntual, amb les cuidadores per hores a Horta – Guinardó, o de manera més estable, amb les cuidadores internes), a casa seva i amb l’atenció més exclusiva per part d’una cuidadora qualificada de gent gran a Barcelona serà la millor alternativa. Una vellesa digna, amb totes les comoditats i sense necessitat d’abandonar casa seva.

  Sol·licita informació

  Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te la informació que necessites. També si ho desitges pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp, o visitar-nos a les nostres oficines fent clic al següent botó.

  Sol·licita informació

  Ens posarem en contacte amb tu

   Preguntes freqüents a Wayalia Horta – Guinardó

   Tot seguit s’exposen algunes de les preguntes més buscades sobre Wayalia que solen fer els usuaris. Feu clic sobre la pregunta per veure la resposta.

   faqs-cuidado-de-ancianos-en-barcelona

   Wayalia a Horta – Guinardó ofereix un servei únic en l’atenció a la gent gran. Les cuidadores estan titulades i tenen experiència en subministrar aquestes cures. Per triar la persona perfecta que s’encarregarà d’acompanyar a un gran es fa una selecció acurada. A més, estem avaladats pel Ministeri de Treball i Afers Socials i inscrits com a agència de col·locació estatal.

   Els serveis de Wayalia a Horta – Guinardó són molt amplis. Hi ha moltes alternatives adequades a la gran majoria de necessitats que poden sorgir, tant si requereixen assistència continuada com si es tracta d’un requisit ocasional. Si necessiteu que l’assistència sigui permanent, podeu sol·licitar-la per als set dies de la setmana, per als dies d’entre setmana o per als caps de setmana res més. Quan es tracti dassistència ocasional, tria lopció datenció per hores. Tens la possibilitat de triar la jornada completa, la parcial i fins i tot la companyia exclusiva a les nits.

   Si. Barcelona i rodalies compta amb un servei especial d’ infermeria a domicili . Les persones grans que pateixen una malaltia que afecti el seu benestar, ja sigui crònica o puntual, poden sol·licitar-ho. Gràcies a aquesta opció disponible a Wayalia a Horta – Guinardó, els avis poden experimentar com a millora la seva qualitat de vida gràcies a l’atenció d’una infermera professional.

   Cuidadors professionals a Horta – Guinardó

   Sel·leccionem les millors cuidadores de Horta – Guinardó per tenir cura de la nostra gent gran. Perfils sel·leccionats amb dedicació i de manera presencial per garantir una qualitat de servei suprema.

   Conchi F.

   Conchi F.

   Aux. Infermeria

   Més de 10 anys al sector de la dependència.

   Marta V.

   Marta V.

   Aux. Gerontologia

   Especialitzada en alzheimer en els diferents graus.

   Cristina M.

   Cristina M.

   Infermera

   Més de 8 anys dexperiència amb dependents.

   Sandra E.

   Sandra E.

   Treballadora Social

   Especialitzada en treballs d'estimulació cognitiva.

   Les famílies de Horta - Guinardó adoren Wayalia

   Estoy muy contenta por la ayuda que me an brindado. El trato excelente!! Encantada con el apoyo y servicio
   CATERINE Perleche
   11:11 24 May 22
   Mi experiencia con Wayalia ha sido excelente, en todo momento han actuado con gran profesionalidad y con un trato muy cercano. La atencion por la cuidadora a mi madre hasta su fallecimiento ha sido inmejorable. Recomiendo la contratacion de sus servicios.
   Manuel Rodriguez
   10:39 24 May 22
   Excelente experiencia por el trato recibido tanto por las cuidadoras como por la empresa. Trato personalizado, rápido, eficaz y profesional.
   Pepi Muniente Rodriguez
   12:41 11 May 22
   Excelente trato el que he recibido de Wayalia en Barcelona. Rápidos y eficaces, proponiendo soluciones a las diferentes necesidades que presentaban mis padres. 100% recomendable.
   Marc Gutiérrez Castro
   14:38 04 Jan 22
   Profesionales
   Grupo Miranda Abogados
   08:13 19 Oct 21

   Oficines de Wayalia a Horta - Guinardó

   Wayalia | Cura de gent gran a L'Eixample

   Dirección: Carrer Còrcega, 183 08036 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 777 992
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-J 8.30-13h30 y 15h00-18h30 V 09 a 14.00h
   Agència de col·locació autoritzada: Nº 0900000399

   Wayalia | Cura de gent gran a Sarrià

   Direcció: Carrer de Balmes, 458, 08022 Barcelona, Catalunya, España
   Tel.: 931 22 43 02
   Web: Wayalia.es

   Horari: L-V 9.30 a 14 y 16 a 19.30h
   Agència de col·locació autoritzada : Nº 0900000384